Gouden Wandelschoen voor Gegarandeerd Onregelmatig

11 februari 2016

wandeltrofeeUitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig ontvangt tijdens de Fiets- en Wandelbeurs de Gouden Wandelschoen. Een speciale oeuvreprijs voor het voortdurende hoge niveau van hun wandelgidsen.

hoog niveau

Volgens de jury van de Wandeltrofee, een initiatief van de Fiets- en Wandelbeurs, zette de uitgeverij de afgelopen jaren de toon op het gebied van wandelgidsen. Voor deze bijzondere prestatie krijgt Gegarandeerd Onregelmatig dit jaar een speciale oeuvreprijs uitgereikt: de Gouden Wandelschoen. “De uitgeverij haalt met hun uitgaven steeds een zeer hoog niveau waardoor ook voor andere uitgevers de lat erg hoog wordt gelegd. Gegarandeerd Onregelmatig is tevens de regelmatigste uitgever van wandelgidsen in ons land”, aldus de jury.

wandeltrofee

De wandelgidsen van Gegarandeerd Onregelmatig sleepten de afgelopen jaren een aantal nominaties in de wacht voor de Wandeltrofee en twee keer werd de onderscheiding gewonnen. Vorig jaar won de uitgeverij met de wandelgids “De mooiste boswandelingen van Nederland” geschreven door Jan Ensing. De medewerkers van de uitgeverij zijn allemaal gedreven boekenmakers en daarnaast ook zelf enthousiaste wandelaars. Ze controleren hoogstpersoonlijk regelmatig de routes in hun gidsen.

uitreiking Gouden Wandelschoen

De uitreiking van de Gouden Wandelschoen is op zaterdag 20 februari 2016, tijdens de eerste dag van de Fiets- en Wandelbeurs in Jaarbeurs Utrecht. Aansluitend maakt de jury de winnaar van de Wandeltrofee 2016 bekend. Hiervoor zijn vier wandelgidsen en twee wandelnetwerken genomineerd.

 

Foto: Jan Ensing, winnaar van de wandeltrofee 2015 (Fotoboom.nl)

Steun ons