Grote Rivierenpad LAW 6

Berichten, tips en ervaringen

Bekijk andere routes en onderwerpen op het forum overzicht

Grote Rivierenpad LAW 6

Hoek van Holland - Kleef
87reacties
Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
 1. Ronald de Waal

  L.s.,
  Dinsdag 25 maart zijn wij van Lexmond naar Leerdam gelopen. Op kaart 25, Lexmond - Hei- en Boeicop, loop je dan door de Bolgerijse griendbossen. Een heel mooi traject waar jammer genoeg de markeren ontbreken. Via de palen met een gele kop, en dus niet zoals in de beschrijving staat rood-gele en rood-geel-blauwe paalkoppen, kwamen wij wel weer op de route. Maar handig was het niet.
  Wellicht kunt u daar eens naar laten kijken.
  Met vriendelijke groeten,
  Ronald

 2. Team Wandelnet

  Beste Huub Severiens,  Bedankt voor je tips over het veer. Daar hebben wandelaars wat aan.  Met vriendelijke groet  Fred Triep, Team Wandelnet

 3. Team Wandelnet

  Beste Teun Spaans,  Ik heb je bericht over het verdwijnen van de overstapjes doorgegeven aan de Pad coordinator van het Grote Rivierenpad  Met vriendelijke groet  Fred Triep, Team Wandelnbet

 4. peterdejong

  kaart A10 pagina 79 regel 8/9
  graspad tussen 2 sloten in
  Dit graspad is verboden voor honden. Alternatief zou op zijn plaats zijn.

 5. HuubSeveriens

  Voor de mensen die ook graag in winter wandelen: het veer bij Tiel vaart tussen 1 oktober en 1 april niet op zondagen, behalve als het koopzondag is. Zie ook http://loket.tiel.nl/balie/product.asp?id=95D33D1A-97FE-45E5-92FE-BAC99BA84F22.

 6. wagelink

  Beste wandelaars,

  De markering in het Schweitzerpark in Zetten (kaart 44) en in het ruïnepark (kaart 43) is weer hersteld en aangevuld. Veel wandelplezier.

  Overigens: brasserie Heerlijkheid op het kerkplein van Hemmen is overgenomen door een enthousiast echtpaar. Het is van wo t/m zo geopend v.a. 11.00 uur voor lunch en diner, maar ook voor koffie en zelfgebakken taart.
  En nu kun je via deze brasserie ook overnachten in het washuisje aan de Linge ( voor 2 personen). Kijk op de website van brasserie Heerlijkheid.

  Uw markeerder, william agelink

 7. wagelink

  beste wandelaars,
  op de route station zetten andelst - station hemmen dodewaard zijn een paar markeringen door onbekenden verwijderd.
  Op de route van zetten naar hemmen is een markering verdwenen aan de rand van zetten waar je het Schweitzerpark inloopt. Hier is het rechts aanhouden (kaart 44).

  Daarnaast zijn er in het ruïne park diverse bomen gekapt (kaart 43). Daarbij zijn ook markeringen verdwenen. Gebruik van de kaart in de gids zorgt dat je er wel uitkomt.
  Ik ga de ontbrekende markeringen in de komende weken te vervangen.
  Uw markeerder, William Agelink

 8. dickenwilly

  Vandaag, zondag 11 augustus liepen we van Hoogvliet naar Barendrecht. Het was een prachtige route langs de Oude Maas en door de Rhoonse en Carnisse Grienden. De markeringen op dit traject ontbraken bijna overal en ook de routebeschrijving is vaak onduidelijk. Maar door de kaarten goed te volgen kun je niet verdwalen. Tegenover het uitzichtspunt op de belt in de Jan Gerritspolder kun je over een mooie voetgangersbrug naar tramhalte Waterkant van de RET die je met lijn 25 weer naar Rotterdam Centraal brengt. Deze tramhalte wordt nog niet op kaart 12 vermeld.

  Willy en Dick Mastebroek

 9. Ruesje

  Afgelopen weekend de variant Rottemeren gelopen. Wederom weer mooie, afwisselende landschappen gezien. Vooral deze tijd van het jaar veel mooie planten en (jonge) dieren gezien.
  Toch wil ik een opmerking plaatsen. Ik vond de wandeling van Nieuwerkerk aan den IJssel naar Zevenhuizen erg irritant. Je loopt daar nl vanaf dat je onder de A20 door gaat op een zeer drukke parallel weg (langs de N219). Dat het zo druk was zal mede zijn gekomen door het tuincentrum die aan deze weg zit en het was zaterdag). Als het niet anders kan dan houdt het op, maar volgens mij is er wel een alternatief nl: tussen de beide plaatsen zou je vanaf de rotonde de straat Zuideinde (ligt links van de N219, als je van A4 naar A5 loopt)kunnen pakken.

 10. woskam

  Vandaag de 11e juni weer een etappe gewandeld van Hei en Boeicop naar Acquoy en heb ervan genoten. Wat leven we toch in een prachtig land. In é''en woord "Genieten"

Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
Steun ons