Grote Rivierenpad

Terug naar forum overzicht

Grote Rivierenpad LAW 6

Naar de routepagina
85reacties
Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
 1. Team Wandelnet

  Beste Teun Spaans,  Ik heb je bericht over het verdwijnen van de overstapjes doorgegeven aan de Pad coordinator van het Grote Rivierenpad  Met vriendelijke groet  Fred Triep, Team Wandelnbet

 2. peterdejong

  kaart A10 pagina 79 regel 8/9
  graspad tussen 2 sloten in
  Dit graspad is verboden voor honden. Alternatief zou op zijn plaats zijn.

 3. HuubSeveriens

  Voor de mensen die ook graag in winter wandelen: het veer bij Tiel vaart tussen 1 oktober en 1 april niet op zondagen, behalve als het koopzondag is. Zie ook http://loket.tiel.nl/balie/product.asp?id=95D33D1A-97FE-45E5-92FE-BAC99BA84F22.

 4. wagelink

  Beste wandelaars,

  De markering in het Schweitzerpark in Zetten (kaart 44) en in het ruïnepark (kaart 43) is weer hersteld en aangevuld. Veel wandelplezier.

  Overigens: brasserie Heerlijkheid op het kerkplein van Hemmen is overgenomen door een enthousiast echtpaar. Het is van wo t/m zo geopend v.a. 11.00 uur voor lunch en diner, maar ook voor koffie en zelfgebakken taart.
  En nu kun je via deze brasserie ook overnachten in het washuisje aan de Linge ( voor 2 personen). Kijk op de website van brasserie Heerlijkheid.

  Uw markeerder, william agelink

 5. wagelink

  beste wandelaars,
  op de route station zetten andelst - station hemmen dodewaard zijn een paar markeringen door onbekenden verwijderd.
  Op de route van zetten naar hemmen is een markering verdwenen aan de rand van zetten waar je het Schweitzerpark inloopt. Hier is het rechts aanhouden (kaart 44).

  Daarnaast zijn er in het ruïne park diverse bomen gekapt (kaart 43). Daarbij zijn ook markeringen verdwenen. Gebruik van de kaart in de gids zorgt dat je er wel uitkomt.
  Ik ga de ontbrekende markeringen in de komende weken te vervangen.
  Uw markeerder, William Agelink

 6. dickenwilly

  Vandaag, zondag 11 augustus liepen we van Hoogvliet naar Barendrecht. Het was een prachtige route langs de Oude Maas en door de Rhoonse en Carnisse Grienden. De markeringen op dit traject ontbraken bijna overal en ook de routebeschrijving is vaak onduidelijk. Maar door de kaarten goed te volgen kun je niet verdwalen. Tegenover het uitzichtspunt op de belt in de Jan Gerritspolder kun je over een mooie voetgangersbrug naar tramhalte Waterkant van de RET die je met lijn 25 weer naar Rotterdam Centraal brengt. Deze tramhalte wordt nog niet op kaart 12 vermeld.

  Willy en Dick Mastebroek

 7. Ruesje

  Afgelopen weekend de variant Rottemeren gelopen. Wederom weer mooie, afwisselende landschappen gezien. Vooral deze tijd van het jaar veel mooie planten en (jonge) dieren gezien.
  Toch wil ik een opmerking plaatsen. Ik vond de wandeling van Nieuwerkerk aan den IJssel naar Zevenhuizen erg irritant. Je loopt daar nl vanaf dat je onder de A20 door gaat op een zeer drukke parallel weg (langs de N219). Dat het zo druk was zal mede zijn gekomen door het tuincentrum die aan deze weg zit en het was zaterdag). Als het niet anders kan dan houdt het op, maar volgens mij is er wel een alternatief nl: tussen de beide plaatsen zou je vanaf de rotonde de straat Zuideinde (ligt links van de N219, als je van A4 naar A5 loopt)kunnen pakken.

 8. woskam

  Vandaag de 11e juni weer een etappe gewandeld van Hei en Boeicop naar Acquoy en heb ervan genoten. Wat leven we toch in een prachtig land. In é''en woord "Genieten"

 9. Team Wandelnet

  Beste wandelaars,  Onze markeerder William Agelink van het Grote Rivierenpad heeft op zondag 21april 2013 de markering bij de ruine in Hemmen in overeenstemming gebracht met de routebeschrijving en de kaart in de gids en op de website.  Hiermee is aan de verwarring een eind gekomen. Ook is op een aantal plaatsen tussen station Zetten en station Dodewaard de markering schoongemaakt, vervangen dan wel aangevuld.  We denken dat u allen van het landschap en prachtige wandelroute kunt genoten. De route is weer helemaal klaar voor gebruik door u.  Fred Triep, Team Wandelnet

 10. rouwmaat

  Afgelopen zaterdag gewandeld van Leerdam naar Geldermalsen. Een hele mooie etappe, maar lichterlijk hinderlijk dat we de 25.000 wandelaars van de bloesemtocht tegenkwamen tussen Beesd en Geldermalsen. :) De route is zeker een aanrader in de komende weken als de bloesem aan de bomen komt.

Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
Steun ons