Grote Rivierenpad

Terug naar forum overzicht

Grote Rivierenpad LAW 6

Naar de routepagina
86reacties
Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
 1. Wandelnet

  Dit bericht is eerdet geplaatst op onze vorige website. Ameide - Hei- en Boeicopzo, 06/05/2012 - 21:32 — Ellen.
  Deze etappe vonden we absoluut de mooiste tot nu toe.(Vanaf Hoek van Holland) Het grootste gedeelte is onverhard. Twee prachtige natuurgebieden waar het wemelde van de vogels. We zagen een zwarte stern, een rietgors en een purperreiger. In het Balerijse griendbos zijn de rood-gele paalkoppen verdwenen, maar het is niet al te moeilijk om daar de weg te vinden. We hebben erg genoten. Als je deze etappe gaat lopen: verrekijker niet vergeten.

 2. GaituutGaellemuun

  Op 11 oktober een uitzonderlijk mooi stuk gewandeld door de Rhoonse en Carnisse grienden.

 3. cabrink

  Vorige maand zijn mijn vrouw en ik begonnen aan het Grote Rivierenpad, maar dan vanuit Kleef. Vanaf Kleef tot bijna in Nederland ontbreekt de witrode markering. Gelukkig zijn er wel andere markeringen en die zijn ook goed aangegeven, maar het verbaasd mij toch dat de witrode markering er niet is. Dat is toch een internationale markering?

 4. Wandelnet

  Beste Dave - Je hebt helemaal gelijk, bij het traject Lent - Kranenburg wordt inderdaad een ander traject opgegeven (Bergambacht - Liesveld, zowel bij de print als bij het GPS-bestand). Onze welgemeende excuses hiervoor. We gaan ondezoeken waar de fout zit. We nemen via de mail contact met je op, om er voor te zorgen dat je het bestand toch snel in huis hebt. Met vriendelijke groet, Team Wandelnet.

 5. rouwmaat

  Het traject Lent - Kranenburg wordt foutief weergegeven, er staat een ander traject bij de GPS

 6. TrudyBartelink

  Vroeg opgestaan om de eerste 20 km van het Grote Rivierenpad te lopen. Warm weer, veel activiteiten onderweg, en dus ook veel mensen. Route was zeer afwisselend. We hebben voor het oeverpad gekozen omdat we graag langs het water wilden lopen en grote schepen wilden zien.

Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
Steun ons