Hemelse Berg Arnhem

Terug naar forum overzicht

NS-wandelingen

Naar de routepagina
4reacties
Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
 1. sara_schut

  In het voorjaar van 2018 deze wandeling gedaan vanaf station Oosterbeek naar Heveadorp. Daar de bus gepakt terug naar Arnhem. Genoeg variatie, heuvelig en een stukje historie om het ook voor hen leuk te vinden. Vlak na het Airborn Museum is er een hertenkamp. Ga dus lekker even zitten op het bankje waar je linksaf moet en laat de kinderen even de bij hertjes kijken.

  Bij het busstation in Heveadorp is een speeltuin. Mocht je dus even moeten wachten op de bus dan vinden de kinderen (twee van 5 jaar en een van 7 jaar) dit over het algemeen wel prima ;-)

 2. ElvO

  Mooie route die voor de helft door het bos en voor de helft door de uiterwaarden loopt. De bewgwijzering heeft een goeie beurt nodig, want op het eerste stuk ontbreekt er nog al eens een sticker.

 3. Webe13

  Bij de omschrijving kan, naar mijn mening, ook stedelijk worden bijgevoegd. Ik vond het, vooral het 2e gedeelte, veel door woonwijken gaan. Ik heb hem gelopen op 19 okt met mist en een beetje motregen. Daardoor waren een aantal wegen bijzonder glad. Zeker diegene met klinkers. Ook het gedeelte langs de Rijn door de uiterwaarden was zeer modderig en glad. Door de mist ook geen goed uitzicht van de verschillende uitkijkpunten. Voor de rust hoef je deze wandeling ook niet te doen omdat hij veel langs woonwijken lopen veel wandelaars met honden.

 4. helmavaneker

  Erg mooie wandeling, alleen was het volgen van deze route een heel gepuzzel. Daardoor erg lang over deze tocht gedaan.

Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
Steun ons