In het buitenland

Terug naar forum overzicht

Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
 1. BeaM

  Zin om met Kerst en Oud & Nieuw te wandelen in het licht en de weldadigheid van de woestijn? Ga dan mee!

  Ik organiseer van 23 DECEMBER 2017 t/m 2 JANUARI 2018 een WANDELTREKTOCHT MET KAMELEN DOOR DE SAHARA (MAROKKO).

  We lopen door eindeloze vlaktes, kamperen in de zandduinen, slapen onder een hemel vol sterren, genieten van een vuur, het zelfgebakken brood en van de muziek van onze Marokkaanse begeleiders. We laten ons leiden door het ritme van de dag en van onze kamelen...
  Tot slot vieren we Oud en Nieuw in een prachtige kashba (burcht) in de Draa-vallei, waarna we 1 januari terugreizen naar Marrakech.

  Meer info: http://www.beamulder.nl of tel: 050-3113511/06-24221342

 2. Ninoc

  Hoi,
  Ik zoek een wandelpartner (m) die met mij mee wil gaan op trektocht met volle bepakking en wild kamperen. In september of oktober 2017 wil ik graag 10-14 dagen naar Italië: Venetië (enkele dagen Biënnale) en dan door naar de Dolomieten om te lopen.
  Laat iets van je horen als je wilt via mijn emailadres: ninoc88@hotmail.com
  Groetjes, Nienke

 3. esketi

  In juli wil ik de West Highland Way gaan wandelen in Schotland. Dit met bagagevervoer en vooraf geplande B&B en hotels. Omdat er nagenoeg geen georganiseerde reizen zijn op deze LAW, ben ik (M, 48 jr) op zoek naar één of meerdere reisgenoten die het ook leuker vinden om samen te lopen.

 4. detwee

  Tijdens het weekend van 13/14 mei starten we met de GR12 bij de jeugdherberg te Bergen op Zoom. Op zaterdag kunnen belangstellenden een dag met ons meelopen. Afstand ca. 24 kilometer, eindpunt dag 1 ligt net niet in het buitenland. Meer info: www.kaltes.nl

 5. middelburger

  Even voorstellen: Chris, 63 jaar, liefhebber van wandeltrektochten in de bergen.
  In de eerste helft van juli wil ik de Shepherds-trail / El cinque Llac gaan lopen. Het is een route van 100 km in de uitlopers van de Pyreneeën aan de spaanse kant. Via Travellers wandelreizen is bagagevervoer en onderdak te bespreken.
  Om niet alleen te lopen zoek ik een maatje(s) voor deze trektocht.

 6. infolia

  Wandelen en ontspannen, een prima combinatie.
  Ontspannen na inspannen doe je met Ontspannen Wandelreizen Marokko. Het programma van 2016 is klaar en te vinden op mijn site www.ontspannen-wandelreizen-marokko.com.

  De eerste wandelreis is van 8 april tot 18 april en vindt plaats in het ruige Saghro gebergte.

  Interesse? Neem gewoon contact met me op, via de site of telefonisch 0628148194.

 7. BeaM

  De dagen worden korter, binnenkort gaat de wintertijd weer in...
  Zin om in deze koude en donkere periode te genieten van het mooie licht en de warmte van Marokko?

  Van 21 december t/m 2 januari organiseer ik, samen met een professionele Marokkaanse gids, een WANDELTREKTOCHT MET KAMELEN door de SAHARA in Marokko.

  We trekken 8 dagen als nomaden met onze kamelen (bagage) door de woestijn. Lekker eten, brood bakken in het zand en traditionele muziek bij een vuur...

  We vieren Oud en Nieuw in een prachtige kashba en beginnen en eindigen onze reis in Marrakech.

  Meer informatie: www.beamulder.nl of 050-3113511

 8. monique56

  In oktober ga ik wandelen op het eiland Elba in Toscane (Italie), het zal dan prachtig wandelweer zijn in deze streek. Het landschap is adembenemend mooi en bergachtig. Er zijn vele wandelpaden op alle niveau's. Het zal een mooie ervaring zijn.................

 9. BeaM

  Ik organiseer 2 wandeltrektochten met ezeltjes door het Hoge Atlasgebergte in Marokko:

  - van 3 t/m 13 september 2015 rond Imilchil op 2250 m hoogte midden in de Atlas en
  - van 11 t/m 21 oktober 2015 door de Rozenvallei op de zuidhelling van de Atlas.

  Beide zijn 11-daagse reizen, waarvan we 6 dagen wandelen. Begin- en eindpunt in Marrakech.
  We wandelen door prachtige, niet toeristische gebieden. Langs rivieren en door kloven, kamperen bij een waterval, trekken verder over hoogvlaktes en door authentieke dorpjes. We zien ongetwijfeld nomaden met hun kuddes geiten en schapen. Wie weet worden we in hun tent uitgenodigd voor een kopje thee. En soms loopt er ineens boven in de bergen een kudde kamelen...

  Naast muilezels voor onze bagage gaat een kok mee, die onze maaltijden bereid en een professionele gids.

  Meer informatie, foto's en video's is te vinden op www.beamulder.nl

 10. Balansa

  massage-wandelvakantie van 16-22 augustus in Sauerland, Duitsland

  Leren masseren en wandelen, genieten van je lijf en de natuur!

  Masseren en wandelen vormen een fantastische combinatie: ritmisch bewegen (wandelen!) heeft een heleboel positieve, stress verlagende effecten op lichaam en geest. Aanraken en aangeraakt worden hoort bij onze primaire levensbehoeften – voor een baby is aanraken zelfs belangrijker dan voedsel.

  De focus van deze vakantie, zowel bij de wandelingen als bij de massagelessen, zal zijn contact met jezelf en de ander, aandacht en aanwezigheid, genieten van je lijf en de natuur. Ben je op zoek naar rust, dieper contact met jezelf, dan kan ik je deze week van harte aanbevelen!

  De begeleiding is in handen van José van de Wouw: “Ik vind het heerlijk om mensen (aan) te raken en ze kennis te laten maken met de taal van het lichaam. Uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk respectvolle aanraking is om je veilig te kunnen voelen en je over te kunnen geven aan (de handen van) een ander. Mijn cursussen geef ik in een prettige, gemoedelijke sfeer, waarin niets hoeft en ieders grenzen worden gerespecteerd. De deelnemers voelen zich vaak wonderbaarlijk snel vertrouwd.”

  Deze prijsgunstige en goed verzorgde vakantie vindt plaats op een prachtige plek waar het toerisme nog geen hoogtij viert en het heerlijk rustig is in de natuur. Je mag je verheugen op een heerlijk verblijf, idyllische natuur en lekker vegetarisch eten!

  Op de website vind je meer informatie en een aanmeldingsformulier.

  Balans Massagepraktijk Utrecht
  José van de Wouw
  www.balans-massage.nl

Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
Steun ons