In het buitenland

Terug naar forum overzicht

Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
 1. infolia

  Ontspannen wandelreizen Marokko organiseert een spectaculaire wandelreis in het imposante Hoge Atlas gebergte. Data: 1 juli2015 tot 12 juli 2015.
  Het wandelen is het middel om te ontspannen en er is tijd en ruimte om je eigen gang te gaan.
  Lia en haar ervaren team van Marokkaanse begeleiders nemen je mee de wildernis in waar je je hoofd leeg kunt maken en waar je je kunt overgeven aan de natuur.

  Deze avontuurlijke reis gaat door met minimaal 5 personen.
  Ben je op zoek naar iets speciaals? Bekijk dan mijn website www.ontspannen-wandelreizen-marokko.com.

 2. ssteijn

  [quote][quote]Mijn naam is Arnold (60+, redelijk ervaren wandelaar). Ik zoek mensen die in augustus 2014 met mij een deel van de GR10 (Hautes Pyrenees) willen lopen. In m'n eentje is te link, dus ik wil met bergtoppers.nl (zie hun site) gaan lopen (zij regelen een aantal zaken en vervoeren bagage). Maar er zijn nog te weinig mensen om het door te laten gaan. Het gaat om 1 week (23/8-30/8) of 2 weken (23/8-7/9). Heeft er iemand interesse?

  [/quote]
  [/quote]

  Hallo Arnold,
  Je berichtje is weeral van een tijd geleden, maar ben benieuwd of je al aan de GR 10 bent begonnen en of er een groepje aktief is.
  Groeten SSteijn

 3. ssteijn

  [quote]Mijn naam is Arnold (60+, redelijk ervaren wandelaar). Ik zoek mensen die in augustus 2014 met mij een deel van de GR10 (Hautes Pyrenees) willen lopen. In m'n eentje is te link, dus ik wil met bergtoppers.nl (zie hun site) gaan lopen (zij regelen een aantal zaken en vervoeren bagage). Maar er zijn nog te weinig mensen om het door te laten gaan. Het gaat om 1 week (23/8-30/8) of 2 weken (23/8-7/9). Heeft er iemand interesse?

  [/quote]

 4. ssteijn

  Mijn naam is Arnold (60+, redelijk ervaren wandelaar). Ik zoek mensen die in augustus 2014 met mij een deel van de GR10 (Hautes Pyrenees) willen lopen. In m'n eentje is te link, dus ik wil met bergtoppers.nl (zie hun site) gaan lopen (zij regelen een aantal zaken en vervoeren bagage). Maar er zijn nog te weinig mensen om het door te laten gaan. Het gaat om 1 week (23/8-30/8) of 2 weken (23/8-7/9). Heeft er iemand interesse?

 5. BeaM

  S A H A R A…. Van 27 februari t/m 11 maart 2015 organiseer ik een WANDELTREKTOCHT MET KAMELEN DOOR DE SAHARA: een 13-daagse reis met kort verblijf in Marrakech en 8 dagen trekken door de Sahara (vertrek gegarandeerd).

  Persoonlijk vind ik dit de mooiste tijd om in de woestijn te zijn: de dagen zijn al weer wat langer en de nachten minder koud!

  Zin om mee te gaan en je te laten onderdompelen in het licht en de weldadigheid van de leegte en stilte van de woestijn?

  We lopen door eindeloze vlaktes, kamperen in de zandduinen, slapen onder een hemel vol sterren, genieten van een vuur, het ritme van kamelen en van de muziek van onze Marokkaanse begeleiders…

  Meer informatie en aanmelding: www.beamulder.nl of 06-24221342

 6. infolia

  Kom tot jezelf door te wandelen in ongerepte natuur.
  Stilte en rust en tijd voor jezelf.

  Vijf nieuwe wandelreizen waaronder twee vanuit een vaste standplaats.

  Met bagage vervoer en vanaf aankomst in marokko volledig verzorgd.

  Website: www.ontspannen-wandelreizen-marokko.com

 7. FiFAA

  Wie is tussen 27 november en 11 december 2014 ook op Madeira en vind het leuk om samen een paar 'Levada"- paden te wandelen? Alleen is niet veilig en niet gezellig! Ik kan kletsen, maar ook goed mijn mond houden. Dat verwacht ik ook van een wandelmaat. Ben halverwege de vijftig en loop ongeveer 15-20 km per dag.

 8. LaBalsa

  Helpen bij de Olijfoogst!
  De amandeloogst is voorbij maar half december breekt de olijfoogst weer aan en ook hierbij kunnen wij wel wat hulp gebruiken.
  Als je minstens 2 uurtjes komt helpen krijg je een gratis overnachting op "La Balsa".
  De rest van de tijd kun je hier heerlijk wandelen, fietsen of paardrijden en genieten van de prachtige natuur, rust, stilte en schone lucht aan de voet van de Sierra Nevada in Andalusië,
  Je bent van harte welkom!

  Marion

  www.labalsa.nl
  aerts.marion@gmail.com

 9. LaBalsa

  Helpen bij de Amandeloogst??

  De zomer is bijna voorbij in Nederland maar nog lang niet in Andalusië.
  Binnenkort breekt de Amandeloogst weer aan en hierbij kunnen we wel wat hulp gebruiken.
  Als je komt helpen krijg je een gratis overnachting op La Balsa en mag je zoveel Amandelen meenemen als je maar wilt.

  Warme groeten vanuit La Balsa!

  Marion

 10. BeaM

  Zin om mee te gaan.... ik organiseer van 16 t/m 23 september 2014 een ACHTDAAGSE REIS met als middelpunt het kleurrijke ‘HUWELIJKS FESTIVAL’ van IMILCHIL. Imilchil ligt op 2250m midden in het Hoge Atlasgebergte. Het belooft een reis vol cultuur, traditie, traditionele muziek en dans, rituelen, kleurrijke kleren en sierraden en heerlijk eten te worden. Op de terugreis bezoeken we o.a. de imposante Toudrakloof en overnachten we in Ait ben Haddou. We beginnen en eindigen onze reis in Marrakech, de stad van de 1001 nacht sprookjes. We overnachten in mooie accomodaties en hebben naast een gids, eigen vervoer met chauffeur tot onze beschikking. Meer info: www.beamulder.nl of 050-3113511

Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
Steun ons