In het buitenland

Terug naar forum overzicht

Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
 1. BeaM

  S A H A R A.....

  Ook komende winter organiseer ik een drietal WANDELTREKTOCHTEN MET KAMELEN door de Sahara in Marokko. Zin om mee te gaan en je te laten onderdompelen in het licht en de weldadigheid van de leegte en stilte van de woestijn?

  Data: 14 - 26 november 2013
  21 december 2013 t/m 2 januari 2014
  22 februari t/m 6 maart 2014

  Een 13-daagse reis met o.a. kort verblijf in Marrakech en 8 dagen trekken door de Sahara.
  We lopen door eindeloze vlaktes, kamperen in de zandduinen, slapen onder een hemel vol sterren, genieten van een vuur, het ritme van kamelen en van de muziek van onze Marokkaanse begeleiders...

  Meer info: www.beamulder.nl of 050-3113511

 2. infolia

  Het unieke concept van Ontspannen Wandelreizen Marokko is het antwoord op:

  U wilt vakantie vieren zonder gehaast en gejacht.
  U voelt zich niet op uw gemak in een grote groep.
  U ergert zich aan doorlopend gepraat en ander afleidend gedrag van deelnemers.
  U voelt er niets voor om in een straf tempo door het landschap te lopen.
  U wilt meer beleven dan de doorsnee hoteltoerist.
  Bij thuiskomst wilt u geen “vakantiekater” overhouden.

  U bent van harte welkom in het land van de gastvrije Berbers die alles in het werk stellen om van uw wandelvakantie een feest te maken.

  Zie voor het hele jaarprogramma websiteadres: www.ontspannen-wandelreizen-marokko.com

 3. BeaM

  Ook zin om in het voorjaar mee te gaan wandelen door een prachtig, afwisselend kleurrijk gebied met veel bloeiende bloemen en fruitbomen!

  Van 24 MEI T/M 2 JUNI organiseer ik, vanuit het dorpje Bou Thrarar op de zuidflank van het Hoge Atlasgebergte, een WANDELTREKTOCHT MET EZELTJES DOOR DE ROZEN- EN M'GOUN-VALLEI.
  Met bagagevervoer, overnachtingen in Marrakech en bezoek aan de kasbah in Aït ben Haddou. En geschikt voor iedereen met een redelijke conditie, die van wandelen houdt. Bergwandelervaring niet persé noodzakelijk.

  We wandelen langs riviertjes, over ezel- en zandpaden, door kloven en ravijnen, over hoogvlaktes, door authentieke dorpjes en valleien; soms moeten we een (gemakkelijke) pas over met prachtige uitzichten.
  Ik organiseer deze reis samen met Mohamed, een professionele en geregistreerde Marokkaanse gids. Er zijn reeds voldoende deelnemers, zodat de reis definitief doorgaat!

  We genieten van de prachtige pure natuur, van de rust en de stilte, van heerlijke maaltijden en van de muziek van onze Marokkaanse begeleiders.

  Meer info: www.beamulder.nl of 050-3113511

  Hartelijke groet,
  Bea Mulder

 4. BeaM

  Februari-maart... Einde van de winter! Nog geen echt voorjaar…. Behoefte aan warmte en zon?

  Ga mee en laat je onderdompelen in de warmte, de kleuren en het licht van Marokko. En geniet van de weldadigheid en de eindeloze leegte en stilte en het ritme van de woestijn…

  Van 23 februari t/m 7 maart 2013 organiseer ik een 13-daagse WANDELTREKTOCHT MET KAMELEN DOOR DE SAHARA. Met bagagevervoer, overnachtingen in Marrakech en de Vallée du Draa en zo mogelijk bezoek aan de kasbah in Aït ben Haddou…

  Ik organiseer deze reis samen met Mohamed, een professionele en geregistreerde Marokkaanse gids.

  We lopen door eindeloze vlaktes, kamperen in de zandduinen, slapen onder een hemel vol sterren…. genieten van een vuur, het ritme van kamelen en van de muziek van onze Marokkaanse begeleiders…

  Februari/maart vind ik altijd een prettige tijd om in de woestijn te zijn. De dagen zijn al weer langer en de avonden en nachten minder koud… heerlijk ontspannen… en heerlijk om na het wandelen en ‘s-avonds nog lekker buiten te zitten

  Meer info: www.beamulder.nl of 050-3113511

  Hartelijke groet,

  Bea Mulder

Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
Steun ons