Hollandse Kade

Terug naar forum overzicht

NS-wandelingen

Naar de routepagina
3reacties
Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
 1. MartinBerghoef

  In verband met werkzaamheden ter hoogte van Portengense Brug zijn de laatste 2 kilometers van de route op dit moment niet te lopen. Wit-rode markeringen geven ter plekke een omleiding aan, een route die helaas minder aantrekkelijk is. Het is wellicht verstandiger deze route niet te lopen. Op dit moment is nog niet bekend hoe lang de werkzaamheden zullen duren. Meer informatie volgt.

 2. JvO

  Omdat het vandaag (2 nov 2016) geen weer zou worden om een stuk van het Kustpad te lopen, voor deze wandeling gekozen. Lekker dicht bij huis en toch een lekkere wandeling.
  Het is echt een mooie route door de polders, goed aangegeven en goede uitleg bij enige twijfel. Ook de informatie over de omgeving is erg leuk.Twee stevige maar korte regenbuien gehad, verder alleen maar zon. Het was echt weer genieten!

 3. Webe13

  Op 25-01-16 gelopen. Mooie route met lange rechte stukken. Vooral eerste " ruige" stuk Hollandse Kade modderig en glad en op ong. 50 cm naast een watertje.. Het was vandaag mooi, droog weer. De route gaat door polderlandschap dus bij regen en veel wind even twee keer nadenken want er is weinig beschutting. Route is zeer goed aangegeven.

Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
Steun ons