Informatiepanelen Krijtlandpad hersteld

6 maart 2019

Informatiepaneel KrijtlandpadWandelnet vrijwilliger Peter Spleet heeft de wintermaanden goed besteed. Hij herstelde twee informatiepanelen van het Krijtlandpad.

De informatiepanelen van het Krijtlandpad waren een paar maanden weg. Door de invloed van weer en wind was de tekst op de panelen nauwelijks meer te lezen. Het was bepaald geen fraai gezicht. Peter Spleet nam ze mee naar huis en herstelde de tekst; lettertje voor lettertje met een klein kwastje.

Eind februari werden de panelen terug op hun plek gezet. Het zijn kloeke panelen met een behoorlijk gewicht. Gelukkig schoten in Gulpen enkele medewerkers van de gemeentelijke onderhoudsdienst spontaan te hulp. Nu staan de panelen dan ook weer stevig verankerd op hun plek. De ene in Gulpen en de andere op het Drielandenpunt in Vaals.

Padcoördinator Yolanda de Boer bedankt Peter voor zijn monnikenwerk. Uiteraard met een streekprodukt van eigen bodem; een fles Limburgse wijn van de kleine Wittemer Wijngaard Wahlwiller. Het Krijtlandpad heeft haar twee mooie visitekaartjes weer terug!

 

Foto: informatiepaneel Krijtlandpad in Gulpen (Peter Spleet)

Steun ons