Inschrijving Dag van de Kampvuurmuzikant geopend

9 april 2019

Dag van de kampvuurmuzikantStichting De Groene Koepel organiseert op 22 juni, voor de vierde keer, de Dag van de Kampvuurmuzikant. Muzikanten die graag hun muziek laten horen bij een knapperend kampvuur kunnen zich nu opgeven.

Kampvuur

De 'Dag van de Kampvuurmuzikant' is een ode aan het eeuwenoude gebruik van gezamenlijk muziek maken bij het vuur. Wie heeft er geen positieve herinneringen aan het zingen bij het kampvuur, op schoolkamp of bij scouting? Op de Natuurkampeerterreinen is bijna altijd een kampvuurplek aanwezig, om lekker op te warmen, te mijmeren bij het vuur of broodjes te bakken.

Muzikale acts

De kampvuursessies worden gehouden op zo’n 25 Natuurkampeerterreinen en GroepsNatuurkampeerterreinen in Nederland. Per locatie nemen vijf muzikanten het tegen elkaar op. Het publiek bekijkt welke act het best past bij het kampvuur. Per locatie is er één publieksfavoriet. De publieksfavorieten worden uitgenodigd om te komen spelen op het Kampvuurfestival op zaterdag 7 september 2019.

Meedoen

Muzikanten die graag willen meedoen, kunnen zich tot 1 mei aanmelden via het inschrijfformulier. Hier staan ook de voorwaarden voor deelname beschreven. Deelnemers aan 'De Dag van de Kampvuurmuzikant' kunnen solozangers zijn met gitaar, maar ook grotere gezelschappen met instrumenten van harpen tot didgeridoo’s. Alle muziek is akoestisch.

Kom luisteren

Ook dit jaar is iedereen welkom om de sessies bij te wonen, met of zonder een nachtje kamperen. Je moet je wel even van tevoren aanmelden bij het terrein waar je heen wilt.

Foto: Dag van de Kampvuurmizikant 2018 (Max de Krijger)

Steun ons