Internationale routes

 1. Route overzicht
 2. Alle trajecten
 3. Tips & ervaringen10
 4. Meldingen & wijzigingen

Route informatie

Wandelaars kennen geen grenzen: op vijftien punten sluit het Nederlandse LAW-net aan op het internationale net van Grote Routepaden (België), Fernwanderwege (Duitsland) en sentiers de Grandes Randonnées (Frankrijk). Bovendien kunt u oversteken naar Engeland om daar verder te lopen over de Long Distance Footpaths. Het zijn allemaal fantastische routes. Er zijn ook enkele Europese lange-afstandswandelroutes (E-paden) die ons land aandoen en gebruikmaken van de Nederlandse LAW's. De bekendste is de E2, die Hoek van Holland verbindt met Nice (LAW/GR 5).

Recente berichten over Internationale routes

Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
 1. Caersbart

  Op mijn website http://www.caersbart.be heb ik verslagen, foto's en filmpjes over mijn meerdaagse wandelingen in Zweden, Frankrijk, Nederland, België, Schotland, Luxemburg,... neem gerust een kijkje.

  Wandelgroeten, Bart

 2. DionW

  We willen eind april een aantal dagen in Toscane gaan wandelen. Wie heeft suggesties voor een mooie meerdaagse wandelroute in Toscane?

 3. adrieberg

  Wie heeft afgelopen jaar de vierdaagse van Mallorca gelopen? Graag zou ik jullie ervaring willen horen en misschien hebben jullie wat tips.Alvast bedankt

 4. adrieberg

  Wie heeft afgelopen jaar de vierdaagse van Mallorca gelopen? Graag zou ik jullie ervaring willen horen en misschien hebben jullie wat tips.Alvast bedankt

 5. ambigirl

  In het weekend van 30-31 januari zijn we begonnen met de GR5. Nu viel ons op dat vooral de bewegwijzering vanaf Hoek van Holland tot ongeveer Staelduinse Bosch heel summier is en we veel moesten terugvallen op de GPS-track want op de wit-rode tekens ter plaatse konden we niet vertrouwen.Misschien toch wat extra tekens bijschilderen op kruispunten?

Ga naar het forum

Steun ons