JongeHond bij Communicatie Wandelnet

15 april 2016

Jeske KrensWandelnet bruist van de activiteiten. Communicatie daarover is erg belangrijk. Daarom is er nu een extra werkkracht: Jeske Krens.

Wie is Jeske?

Ik ben 27 jaar, kom uit Tilburg en woon samen met mijn vriend in Utrecht. Ik ben communicatiewetenschap gaan studeren omdat ik het interessant vind hoe menselijk gedrag te beïnvloeden is. In mijn werk bij JongeHonden doe ik dan ook veel communicatieopdrachten. Zo deed ik onderzoek naar drijfveren van mensen om te gaan fietsen en bedacht hier communicatieacties bij.

Wat is je taak bij Wandelnet?

Vanuit JongeHonden ga ik twee dagen per week bij Wandelnet aan het werk. Ik houd me bezig met de communicatie. Zowel met lopende werkzaamheden zoals de nieuwsbrief en sociale media als met de communicatiestrategie van Wandelnet. In mijn eerste weken heb ik gewerkt aan het jaarverslag van Wandelnet. Dat is nu net de deur uit.

Ben je een wandelaar?

Ik wandel vooral in de weekenden en op vakantie. Op reis is wandelen één van mijn favoriete bezigheden. Vooral bergen en bossen, daar ben ik gek op. Ook ben ik net met mijn vriend begonnen aan het Pelgrimspad deel 1. De eerste drie trajecten zitten er op. Nog negen te gaan!

Ooit eerder met zoveel vrijwilligers gewerkt?

Nee, nog nooit! Ik ben wel zelf vrijwilliger geweest bij Plan Nederland. Maar ik vind het ontzettend gaaf om te zien hoe Wandelnet draait op haar vrijwilligers. Zonder die ruim 700 mensen zou Wandelnet nooit de impact kunnen hebben die het nu heeft.

 

Foto: Jeske tijdens een wandeltocht in Nepal

Steun ons