Kandidaat-Kamerleden over wandelen

8 maart 2017

tweede kamerWelke schoenmaat hebben de kandidaat-Kamerleden? Hoe denken ze over wandelen? Wat staat er in hun partijprogramma’s? Wandelnet vroeg politici het hemd van het lijf.

Veel vragen

Op bergschoenen, wandelschoenen, hardloopschoenen, al lang versleten sneakers of gewoon op fijne schoenen. Ook politici wandelen graag. Maar hoe denken ze verder over het thema wandelen? Waar zouden ze € 10 miljoen voor wandelen aan besteden en met wie zouden ze graag eens een wandeling maken?

Wandelpaspoort van..

Wandelnet vroeg kandidaat-Kamerleden om een persoonlijk wandelpaspoort in te vullen. Altijd al de schoenmaat of het standpunt over wandelen willen weten van bijvoorbeeld Stientje van Veldhoven (D66), Erik Ronnes (CDA) of Carla Dik-Faber (ChristenUnie)? Benieuwd naar waar Liesbeth van Tongeren (GroenLinks), Frank Wassenberg (Partij van de Dieren), Eric Smaling (SP) of Remco Dijkstra (VVD) het liefste wandelen? Ga dan naar de wandelpaspoorten en lees verder.

Partijprogramma's

Wandelnet wil wandelen in Nederland de plaats geven die het verdient: de mogelijkheid om overal te voet op pad te gaan. Besteden partijprogramma’s aandacht aan het thema wandelen? Wandelnet dook in de programma’s van acht politieke partijen. Vijf noemden het woord ‘wandelen’ expliciet: GroenLinks, ChristenUnie, D66, SP en VVD. Lees de hele analyse op wandelen in politiek Den Haag.

Steun ons