KWBN

KWBN – Koninklijke Wandel Bond Nederland
Postbus 1020
6501 BA Nijmegen
tel.: (024) 365 55 75
e-mail: info@kwbn.nl
internet: www.kwbn.nl

KWBN is de oudste en grootste wandelsportbond van Nederland. Bij KWBN zijn ruim 41.000 wandelaars en 600 wandelsportorganisaties aangesloten, waaronder de Vierdaagse Nijmegen. De Vierdaagse Nijmegen is onderdeel van het Landelijk Wandel-programma dat bestaat uit ongeveer 1.000 wandelevenementen die worden georganiseerd onder de vlag van de wandelbond. Naast ‘de grote Vierdaagse’ is KWBN ook bekend van de Avond-4daagse. KWBN is met meer dan 300 Avondvierdaagsen de grootste Avond4daagse organisatie van Nederland. Daarnaast bereidden KWBN en Stichting DE 4DAAGSE samen 1.500 debutanten voor op hun eerste Vierdaagse met het training- en voorbereidingsprogramma Via Vierdaagse. Ook is KWBN bekend van het beweegprogramma WandelFit. WandelFit brengt deelnemers in drie maanden op een verantwoorde wijze onder begeleiding van professionele wandeltrainers in beweging. Daarnaast is de wandelbond actief lid van de International Marching League. Samen met organisaties uit 24 andere landen organiseert KWBN (soms ook bilateraal) jaarlijks een of meerdere meerdaagse wandelevenementen in de verschillende deelnemende landen.

Wandel u fit met WandelFit!

Misschien speelt u al langer met het idee om meer te gaan sporten en bewegen. Of uw huisarts adviseert om aan uw conditie te werken. Of misschien wilt u andere mensen leren kennen in een gezonde omgeving.         Maar...hoe begint u? En hoe houdt u zichzelf gemotiveerd? Voor iedereen die net dat extra zetje nodig heeft, is er nu WandelFit!

Gratis Wandelnieuws

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste wandelsportnieuws? En gebruik maken van interessante acties en aanbiedingen? Meld u dan nu aan voor de gratis digitale nieuwsbrief Landelijk Wandelprogramma!

Het Westerborkpad

Het Westerborkpad is een lange afstand-wandeling langs de sporen van de oorlog. Het pad brengt de deportatieroute in beeld die duizenden Joden in de Tweede Wereld-oorlog per trein hebben moeten afleggen op weg naar kamp Westerbork. Met de wandelgids komen onderweg de persoonlijke verhalen tot leven. Lees meer over deze bijzondere bezinningsroute op de website van het Westerborkpad.

  • Westerborkpad

    Het Westerborkpad is een wandel- en bezinningsroute van het Herinneringscentrum Kamp Westerbork en de KWBN.

    Prijs: € 16,75
    Donateursprijs: € 15,08

Bekijk in onze webshop
Steun ons