Landelijk Wandelprogramma 2014 nu te koop!

20 oktober 2013

Het Landelijk Wandelprogramma 2014 biedt hét overzicht met wandeltochten en -evenementen in Nederland met voor ieder wat wils: 1000 unieke evenementen en 100.000 kilometer genieten!

Nederland heeft enorm veel te bieden op het gebied van wandelsport. Op een relatief klein oppervlak kunnen we genieten van zeer veel verschillende landschappen: bossen, hei, veen, polders, zandvlakten, duinen en strand. Natuurbeleving staat dan ook hoog op het lijstje van redenen waarom mensen wandelen. Veel organisatoren van wandeltochten spelen daar goed op in. In overleg met eigenaren en beheerders van natuurgebieden kunnen deelnemers door gebieden lopen die anders niet toegankelijk zijn. Of er worden tochten georganiseerd juist als de natuur op zijn mooist (bloesem) of op zijn ruwst (wintertochten) is.

Buiten prachtige natuur is ons land ook rijk aan cultuur. Evenementen waarbij bepaalde streken centraal staan of waar er (oud-)Hollandse gebruiken kunnen worden beoefend tijdens presentaties en workshops. Ook zijn er de grote wandelevenementen met muziekoptredens uit binnen- en buitenland of kennismaking met culturen van buiten Nederland of Europa.

Maar ook ‘werken aan gezondheid’ en ‘prestatie leveren’ zijn redenen voor mensen om de wandelschoenen aan te trekken. En ook daarin voorzien de tochten uit het Landelijk Wandelprogramma 2014 volop. Trainingstochten, kortere afstanden of juist ultralange afstanden. Met of zonder tijdmeting. De KNBLO-NL en NWB bieden in het Landelijk Wandelprogramma 2014 met meer dan 400 pagina’s hét overzicht met wandeltochten en wandelevenementen in Nederland. Het is voor € 6.95 exclusief verzendkosten hier te bestellen.

Steun ons