Logement No5 Beste Bed & Breakfast Nederland 2017

12 mei 2017

Beste B&B 2017 Logement No5Wil je eens overnachten in de beste Bed&Breakfast van het Nederland? Dan moet je dit jaar naar het Drentse Assen.

Logement No5

In Assen staat de beste Bed&Breakfast van Nederland 2017. Logement No5 behaalde het afgelopen jaar een topscore in de 5-tulpencategorie, de hoogste klasse van de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Logement No5 krijgt bovendien uitzonderlijk goede reviews van haar gasten. De tweede en derde plaats in deze categorie zijn voor B&B Villa Nieuwland in Den Oever en B&B La Marquise Chambres d'hôtes de Luxe in Budel.

5-Tulpencategorie

“Bij Logement No5, een monumentaal herenhuis in het hart van Assen, word je als gast ondergedompeld in luxe en rust. De B&B telt twee royale suites met ieder een eigen zitkamer en whirlpool. Gasten beoordelen deze prachtige B&B bovendien met gemiddeld een 9,8. Dan is het predicaat Beste Bed & Breakfast van Nederland welverdiend!” aldus Hanny Arens, voorzitter van Stichting Bed & Breakfast Nederland.

Winnaars andere categorieën

Ook in de andere categorieën zijn de winnaars bekend. In de 4 tulpencategorie won Erve Naatsboer in Overdinkel en in de 3 tulpencategorie De Appelgaard in Culemborg. De winnaars in de 2 tulpen- respectievelijk 1 tulpcategorie waren B&B bij de jongens in Utrecht en B&B Passage in Driebergen.

 

 

Foto: Logement No5 in Assen (Stichting Bed & Breakfast Nederland)

Steun ons