Lopen door Limburgs Heuvelland

5 januari 2017

Lopen door Limburgs HeuvellandZuid-Limburg is een fantastisch gebied voor wandelaars. De rondwandelingen in de nieuwe wandelgids 'Lopend door Limburgs Heuvelland' nemen je mee door dit Nederlandse wandelparadijs.

Prachtige vergezichten

Wandelend door het heuvelland tussen Maastricht en Vaals geniet je telkens van nieuwe en onverwachte vergezichten. Route-makers Rob Wolfs en Rutger Burgers regen de allermooiste uitzichten, holle wegen, steile bergpaadjes en glooiende karrensporen vakkundig aan elkaar tot prachtige rondwandelingen. Wat dacht je van een struintocht langs de Maas, een wandeling door de heuvels bij Noorbeek of een tocht over de grens naar het Belgische Kanne?

Onverharde paden

Voor Rob Wolfs en Rutger Burgers betekent een optimale wandelkwaliteit vooral variatie en veel mooie en onverharde paden. “Het onverharde pad lokt de wandelaar het landschap in” zeggen ze zelf in hun voorwoord. Hun Limburgse wandelingen gaan veel over onverharde paden, de gids biedt de wandelaar een “zandpadgarantie” van maar liefst 85 %. En dat is goed voor het trage tempo van de wandelaar.

Rondwandelingen

In de wandelgids staan achttien rondwandelingen, elk met een routekaartje en een uitgebreide routebeschrijving. De routes zijn tussen de 11 en 18 km lang en onderweg is er altijd een mooie horecagelegenheid. Elk startpunt is bovendien goed per bus bereikbaar, in sommige gevallen ook per trein.

Nu met korting

'Lopen door Limburg Heuvelland' verschijnt 14 januari maar is nu al te bestellen bij Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig. Je betaalt dan € 10,00 in plaats van de latere winkelprijs van € 14,95.

Steun ons