Maak kans op boek Bill Bryson - Terug in Amerika (nu verfilmd als A walk in the woods)

14 december 2015

A Walk in the WoodsNa reizen over de hele wereld vindt schrijver Bill Bryson het tijd voor een trip door thuisland Amerika. Hij kiest de Appalachian Trail; een van de langste wandelpaden ter wereld van 3500 km door de Amerikaanse wildernis.

De enige die hij zo gek krijgt om mee te gaan is brombeer Katz (in de film Nick Nolte), een jeugdvriend waarmee hij alle contact verloren is. Bill’s vrouw (in de film Emma Thompson) vindt het maar niks dat de twee ongetrainde mannen de zware tocht gaan ondernemen. Haar zorgen blijken niet geheel onterecht. De twee krijgen het aan de stok met elkaar, de natuur en een parade aan opmerkelijke reisgenoten.

Bill Bryson (1951) is de auteur van de bestsellers Een kleine geschiedenis van bijna alles, waarvan inmiddles meer dan 125.000 exemplaren zijn verkocht. De zomer van 1927 en Een huis vol. Naast Terug in Amerika schreef hij tevens de reisboeken Tegenvoeters, Het verloren continent, Een klein eiland, De weg naar Little Dribbling en zijn memoir Het wonderbaarlijke leven van de Thunderbolt Kid.

A Walk in the Woods is de eerste verfilming van een hilarisch reisverhaal van Bill Bryson (A Short History of Nearly Everything, Down Under, Notes From a Small Island).

Maak nu kans op gratis boek of bioscoopkaarten

Maak nu kans op een van de drie boeken Terug in Amerika (nu verfilmd als A walk in the Woods) die Wandelnet beschikbaar stelt.De Appalachian Trail is een van de langste wandelpaden van de wereld, maar wat is het langste wandelpad in Nederland? Stuur je antwoord (met NAWgegevens) voor 31 december 2015 naar info@wandelnet.nl en mischien win jij dit prachtige boek.

De winnaars van onze Facebookactie: 3 x 2 vrijkaarten voor de bioscoopfilm A Walk in the Woods zijn inmiddels bekend: Jolanda Vrolijk, Caroline van Dijk en Ria Verheul-Veldhuizen zijn de gelukkigen. Nogmaals van harte gefeliciteerd! Zie ook onze facebookpagina.

Steun ons