Maas-Niederrheinpad

Terug naar forum overzicht

Maas-Niederrheinpad SP 10

Naar de routepagina
31reacties
Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
 1. Team Wandelnet

  Beste Hermine,  Bedankt voor je bericht. Ik heb het doorgegeven aan de padcoordinator van het Maas- Niederrheinpad. Maar misschien is dit een te tijdelijke gebeurtenis om er melding van te maken op de website.  Wandelaars, die je bericht lezen, kunnen er echter hun voordeel mee doen.  Met vriendelijke groet  Fred Triep, Team Wandelnet

 2. hermine

  Door hevige regenval van de afgelopen dagen is het pad langs de oever van de Niers tussen Goch en Weeze volledig onbegaanbaar. Dankzij de routegids vonden wij gisterenavond een alternatieve route, door de wijk Vossheide van Goch (kaart 22) en de Kalbecker bossen en Uedemer Strasse (kaart 23). Deze is niet langer dan de officiële route en komt ook uit bij station Weeze.

 3. woskam

  Ik / wij gaan meestal met de auto en de fiets en daarnaast deels met het OV, maar in het grensgebied is dat de enige manier.

 4. Maxje

  Ik het het Pieterpad, Airbornpad en Pelgrimspad gelopen.
  Ben nu bezig met het prachtig Maas- Niederrheinpad, maar ik kan geen wijs uit het openbaar vervoer in Duitsland,ziet er slecht uit vind ik. Iemand suggesties? Ervaring? Loop morgen van Mook richting Goch, geen openbaar vervoer in weekend? Of 2 uren reizen van Kleve naar Nijmegen???

  Graag advies! dank

 5. GaituutGaellemuun

  In maart 2013 gewandeld tot Melick. Voor de afwisseling gaan we in april beginnen met het Jakobspad: Uithuizen-Hasselt.

 6. GaituutGaellemuun

  Op 15 en 16 maart loopt de ND-wandelgroep de laatste 2 etappes over Nederlands grondgebied (Beesel-Melick) om in april een begin te maken met het Jakobspad (Uithuizen-Hasselt. Inlichtingen: van harten@nd.nl

 7. GaituutGaellemuun

  Door een besneeuwd landschap half januari 2013 kaart 5 t/m 12 gelopen met de ND-wandelgroep. Zo goed als geen asfalt gezien! Op 15 en 16 februari staat Arcen-Beesel in onze agenda's.

 8. GaituutGaellemuun

  Kaart 19 t/m 12 met de ND-wandelgroep gelopen. Prima gemarkeerd, al is het op de St Jansberg even acht geven door de verschillende paden die samenlopen. Maar wat een fantastisch wandelgebied! 18 en 19 januari zakken we verder af naar het zuiden.

 9. GaituutGaellemuun

  Op vrijdag 14 dec. 2012 start een wandelgroep van het Nederlands Dagblad met de 1e tweedaagse op dit wandelpad in Ven-Zelderheide. Inlichtingen bij: vanharten@nd.nl

 10. wandelnet

  Beste lichtloper, de Motte staat inderdaad niet op de kaart, maar moet zich ongeveer ter hoogte van kilomerpunt 173 bevinden.

Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
Steun ons