Marskramerpad

Terug naar forum overzicht

Marskramerpad LAW 3

Naar de routepagina
189reacties
Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
 1. FPrins

  Het gebied rond de Deurningerbeekis langdurig op de schop is geweest en de situatie ter plaatse is ingrijpend gewijzigd. Sinds eind september staat een gewijzigde, nauwgezette routebeschrijving van de nieuwe situatie op de website. Ook is de routelijn in de routeplanner aangepast.
  Voor de zekerheid zullen nog wat extra markeringsen in het landschap aangebracht worden.

  Feiko Prins
  meldpunt Wandelnet

 2. BruineKraai

  Ericantonie5 kon het niet beter omschrijven. Ook wij bewandelenden zaterdag 8 november de, slecht bewegwijzerde, tweede etappe tussen Oldenzaal en Borne. We telden 23,5 km in plaats de beloofde 18,6 km omdat we op 3 plaatsen verkeerd gestuurd werden. We moesten voortijdig bij de Aalderinksweg/Weerseloseweg, aan de rand van Borne, afhaken omdat we de laatste 3,5 km niet in het donker wilden riskeren. Vooral na Deurningen klopt de route echt voor geen meter. Het moet toch niet zo moeilijk zijn om de wijzigingen direct op deze website te verwerken zodat je de laatste (correcte) kaartjes kunt downloaden?

 3. MachielVegting

  Gelukkig hadden we op tijd gezien dat deze route ingrijpend gewijzigd is. De beschrijving daarvan is goed te volgen. Maar is het ook mogelijk om een nieuw kaartje op de site te plaatsen? En dat de route ook makkelijker printbaar wordt? Bijvoorbeeldmet kaartje in Google maps en printbaar als PDF? De route is wel schitterend!

 4. Ben.teunissen

  Staatsbosbeheer werkt aan een grotere zichtbaarheid van het wild voor wandelaars. Hiervoor is soms het noodzakelijk enkele paden af te sluiten en daar geschikte en bijzondere nieuwe paden voor te ontwikkelen. Om de kans op het spotten van wild op de Hoog Buurlosche Heide te vergroten worden met ingang van oktober 2014 de routes van zowel het Marskramerpad als het Veluws Zwerfpad gewijzigd. In het veld voldoen daarvoor de nieuw aangebrachte markeringen en op wandelnet.nl zullen zo spoedig mogelijk de aangepaste beschrijvingen en routes te vinden zijn.

 5. Team Wandelnet

  Beste Hannie,  Bedankt voor je bericht. Ik heb je bericht doorgestuurd naar de padcoordinator van het Marskramerpad.  Met vriendelijke groet  Fred Triep, Team Wandelnet

 6. Team Wandelnet

  Beste Merkaz,  Bedankt voor je bericht. Leuk, dat je voor de wandelaars iets gemaakt heb waar ze wat kunnen drinken.
  Wandelaars zullen je dankbaar zijn.  Met vriendelijke groet  Fred Triep, Team Wandelnet

 7. Team Wandelnet

  Beste Ericantonie5,  Bedankt voor je bericht. Ik heb je bericht doorgestuurd naar de padcoordinator van het Marskramerpad. Ik hoop, dat het probleem binnenkort opgelost kan worden  Wandel ze.  Fred Triep, Team Wandelnet

 8. Ericantonie5

  Zondag 19/10 de 2e etappe gelopen van Oldenzaal naar Borne. Vooral het eerste gedeelte van de route was fantastisch. Door de bossen in fraaie herfstkleuren. Sommige paddestoelennummers komen niet overeen met die van het boekje.
  Na Deurningen begint de ellende. Volg het onderhoudspad langs de Deurningerbeek. Er was helemaal geen pad. Wat volgt is een kluuntocht door de velden, over door prikkel- en schrikdraad afgezette velden. Volg de beek aan je linker hand. Evenlater, bij de 1ste brug, is het pad ineens aan de andere kant vd beek. gek.
  Na de pieper raken we helemaal het spoor bijster. Onduidelijke informatie en markeringen die ontbreekt.
  Wat geirriteerd Borne in gelopen. Zo is wandelen ineens minder leuk.
  We hebben wel enorm geboft met het prachtige weer. In hemdsmouwen de 2 etappes gelopen.

 9. hannie

  Vandaag hebben we de etappe van Hoenderloo naar Stroe gelopen. Na honderden kilometers LAW-ervaring kan ik zeggen dat dit met stip de slechtst gemarkeerde etappe was! Bijna nergens waren richtingveranderingen aangegeven, de markering klopte vaak niet met de beschrijving (gisteravond nog de routewijzigingen gecheckt) en de stickers waren niet in de looprichting, maar recht op het pad aangebracht. Jammer dat zo'n prachtig traject zo beroerd wordt onderhouden!

 10. Ben.teunissen

  Namens de markeerders van het deel van het Marskramerpad informeer ik de wandelaars van ons prachtige pad over de situatie rond de bomendijk in de buurt van Wilp. Wij vinden dat de beschrijving in het boek voldoet aan de normen: het deel op het landgoed zelf mag niet worden gemarkeerd met onze rood-witte markeringen (zoals ook vermeld staat op blz.79!), dus is het goe opletten samen met beschrijving én kaart.
  Helaas zijn de door de eigenaar zelf geplaatste borden deels verdwenen en zullen we opnieuw proberen daaraan iets te laten doen.
  Gelukkig zijn er veel wandelaars te vinden op dit traject én zijn er behulpzame medewandelaars die iedereen op het goede pad proberen te houden!
  Ben Teunissen, padcoördinator

Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
Steun ons