Marskramerpad

Terug naar forum overzicht

Marskramerpad LAW 3

Naar de routepagina
189reacties
Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
 1. Team Wandelnet

  Beste Carin,  Ik heb je bericht over het traject Deventer- Klarenbeek doorgestuurd naar de Padcoordinator. Misschien kanhij een oplossing vinden voor dit probleem  Met vriendelijke groet  Fred Triep, Team Wandelnet

 2. wcatsman

  Afgelopen weekend van Holten naar Oldenzaal gelopen (tegengestelde richting dus). Op het stuk langs de Regge (kaart 15) zijn werkzaamheden geweest. Er is weinig tot geen markering meer. Het is dus even zoeken, maar als je de Regge blijft volgen kom je goed uit.

  Het tunneltje bij Zenderen is weer te gebruiken.

  Van tegemoetkomende wandelaars kreeg ik de tip niet langs de Deurningerbeek te gaan wandelen. Ook daar zijn werkzaamheden geweest waardoor het pad slecht begaanbaar is. Er staat wel een route wijziging, maar deze klopt niet. Ik ben de Pieperveldweg blijven volgen tot de Withagsweg. Daar ben ik rechtsaf gegaan. Bij het bruggetje over de Deurningerbeek heb ik de route weer opgepikt.

  Het was weer prachtig wandelen. Volgend weekend voor mij de laatste etappe naar Bad Bentheim.

 3. hannie

  Gisteren de etappe Zenderen-Enter van het Marskramerpad gelopen. Het spoor is na Zenderen niet te passeren: het nieuwe tunneltje staat onder water. Daarna veel routewijzigingen waardoor de hoeveelheid asfalt op dit traject behoorlijk is verminderd. Wij zijn bij de Noordmolen doorgelopen naar uitspanning 't Hoogspel en na een geweldige lunch via de Lage Esweg de route weer opgepakt.

 4. Jolandre

  Afgelopen weekend 17 en 18 mei delen van het pad gelopen. Zaterdag van Stroe naar Hoog Buurlo en Zondag van Hoog Buurlo naar Beekbergen. Op GPS en met het boekje in de rugzak voor het geval onduidelijk mocht worden.... Het is helemaal goed gegaan! Markeringen bij de hei staan goed aangegeven (gelopen zoals VFvanAMERONGEN adviseerde)!

 5. rbalkema

  Op 2 en 3 mei 2014 gelopen tussen Borne en Rijssen. Een paar opmerkingen:
  -het tunneltje onder de A1 (overgang kaart 9 naar 10) is volgens een bord gesloten van 5 mei tot 13 juni. Er is een opleidingsroute.
  -op de website mist de vermelding van camping De Notenwei (kaart 12) die nota bene aan de route ligt (vlak bij het viaduct over de A1)
  -Langs de Regge is voor Het Exoo een nieuw fietspad aangelegd die af en toe samenvalt met de route. Maar voor de rest kan je gewoon langs het water blijven lopen.

 6. Blonkie

  We willen weer een aanvangen nemen met Marskramerpad vanuit Amersfoort naar Den Haag. Het boekje welke hiervoor nodig heb dateert uit 2006, lijkt mij niet dat deze bij is, met name alle veranderingen rond Utrecht etc. Wie kan mij advies geven welke boek bij is en waar ik de eventuele wijzigingen op bepaalde trajecten kan vinden.

  Gerard.

 7. erik2055

  Hee, de titel van mijn bijdrage wordt niet getoond. Daarom:
  de vorige twee posts gingen over pagina 154 en 156: Rijnsaterwoude tot Niewveen.

 8. erik2055

  Op het lange rechte stuk tussen Zorg en Hoop en de schoterbrug moet vaak over hekken geklauterd worden, en de overstapjes zijn soms krakkemikkig.

 9. erik2055

  De dijk langs de noordzijde van de Leische Vaart wordt ook dit jaar nog onderhanden genomen en is, volgens het plakaat in Rijnsaterwoude (net ten noorden van punt 61) , nog tot 14 juni 2014 ontoegankelijk. U moet de dijk aan de zuidkant lopen. In de westhoek van de langeraarse plassen is de aansluiting voor de hand liggend, als ook bij punt 61: daar niet de brug over lopen.
  In Papenveer is op zaterdag en zondag geen bus. Wel door de week.

 10. jansite

  De zojuist geplaatste opmerking gaat over kaart 7 Deurningen-Borne, gelopen op 30-04-2014

Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
Steun ons