Marskramerpad

Terug naar forum overzicht

Marskramerpad LAW 3

Naar de routepagina
189reacties
Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
 1. Team Wandelnet

  Beste Locomo, Hannie en Eric,  Ik heb de door jullie gesignaleerde problemen doorgegeven aan de Padcoordinator van het Marskramepad.  Zo gauw ik meer weet, zal ik dat melden op het forum  Met vriendelijke groet  Fred Triep, Team Wandelnet

 2. erik2055

  Kan iemand a.u.b. het stuk van Den Haag (va. van der Valk) naar Wassenaar eens controleren? De bewegwijzering is daar erg erg erg slecht. In deze richting i.i.g.
  Men was zuinig met plakkers en gespijkerde tekens.
  Vaak moet je achterom kijken om een teken te vinden.
  Gewoon hier en daar een extra lik rode en witte verf zou welkom zijn.

 3. hannie

  Bij kaart 8 staat deze routewijziging op de website:

  Invoegen: "Voor brug rechtsaf langs Deurningerbeek. U passeert tweemaal een metalen hek.

  Wij hebben de etappe Oldenzaal-Zenderen op 20-09 gelopen. Het eerste metalen hek konden we met enige moeite passeren, het tweede hek was echter onneembaar. Het hek is op slot en verder is alles met dubbel prikkeldraad afgezet. Ik ben uiteindelijk plat in het gras gaan liggen en ben zo onder het prikkeldraad doorgerold. Dit traject is beslist nog niet op passerende wandelaars berekend!

 4. Locomo3015

  We lopen het Marskramerpad achterstevoren.
  Op de 1e dag kregen we van andere wandelaars al een geprint stukje met een wijziging.
  Van dag 2 leek de route ook niet te kloppen met het boekje.
  Ook bleek lang niet overal het wit-rood redelijk aangegeven.
  We weten nu niet waar we vanuit moeten gaan, omdat alleen voor het laatste stuk voor ons wijzigingen bekend zijn.
  Wat moeten we daar nu mee?

 5. Team Wandelnet

  Beste wandelaar Schuttermajoor,  Ik heb navraag gedaan bij de padcoordinator van het Marskramerpad. Er zijn nu geen onnodige markeringen aanwezig.  De situatie is wel enigszins veranderd doordat er een trekpontje bij is gekomen.  Mocht je toch overbodige markeringen tegenkomen, laat het mij dan weten. Graag met exacte posities van de plekken, waar ze voorkomen.  Met vriendelijke groet  Fred Triep, Team Wandelnet

 6. @P_Verschueren
 7. schuttermajoor

  Ik bewandel deze weken Rondom de Dom. Op het traject tussen Kockengen en de Geerkade door Spengen kwam ik allerlei roodwitte markeringen tegen. Ik ben er vrijwel zeker van dat deze van een inmiddels verlaten traject van het Marskramerpad zijn. Mijn vraag is: zouden die oude markeringen niet opgeruimd kunnen worden? Ik vind het van weinig respect getuigen voor de eigenaren van de objecten waar de markering op is aangebracht dat nutteloos geworden markering niet wordt verwijderd.

 8. SuzanneV

  Op Facebook ben ik een community begonnen voor het uitwisselen van informatie over de E11. Deze route volgt in Nederland het Marskramerpad en loopt vervolgens door Duitsland en Polen. De route moet uiteindelijk doorlopen tot Moskou, maar dat is helemaal pionieren! Heb je interesse, loop je zelf de E11, like http://www.facebook.com/E11.EuropeesLAW?ref=hl en deel mee in de informatie en het netwerk!

 9. Manon

  Woensdag liep ik het traject van Deventer naar Klarenbeek. Een stuk langs, en soms door, de IJssel. Tot onze verbazing vaarde het voetveer wel, ondanks het hoge water. Waren we van de andere kant gekomen, dan hadden we de brug gepakt, in de veronderstelling dat het veer nu niet vaart.

 10. woskam

  Lees te laat de rest van het forum en zie dus dat het in de lijst met wijzigingen staat.

  Groet

Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
Steun ons