Marskramerpad kreeg wandelbankje kado

13 januari 2016

wandelbankje langs MarskramerpadLangs het Marskramerpad staat een nieuw bankje. Een kado van familie en vrienden aan padcoördinator Ben Teunissen.

“Kom wanneer je wilt, ik hou een plekje voor je vrij!” Dat is de uitnodigende tekst op een nieuw wandelbankje langs het Marskramerpad. De tekst is afkomstig van padcoördinator Ben Teunissen. Hij en zijn vrouw Carla waren afgelopen jaar veertig jaar getrouwd. Van familie en vrienden kregen ze een bijzonder toepasselijk kado: een wandelbankje langs het Marskramerpad.

Onlangs is het bankje geplaatst, samen met boswachter Bart van Staatsbosbeheer, op een prachtige plek in de buurt van de schaapskooi in Hoog Buurlo. Daar staat het klaar voor iedereen die vermoeid is of gewoon even in alle rust de prachtige omgeving in zich wil opnemen. Ga dus vooral zitten; zie het wild aan je voorbij trekken of geniet er op een zomerse dag van een mooie zonsondergang.

Wandelaars over het Marskramerpad komen vanzelf langs het bankje. Voor alle andere wandelaars heeft Ben heeft een rondwandeling van dik een uur uitgestippeld waarmee je ook langs het bankje komt. De schaapkooi in Hoog Buurlo is het begin – en eindpunt. Van de route maakte hij een routebeschrijving met kaartje. En op het eind staat natuurlijk dat leuke bankje om uit te rusten. Met dank aan Ben en Carla en familie en vrienden!

Steun ons