Marskramerpad LAW 3

 1. Route overzicht
 2. Alle trajecten
 3. Tips & ervaringen185
 4. Meldingen & wijzigingen

Berichten, tips en ervaringen

Bekijk andere routes en onderwerpen op het forum overzicht

Marskramerpad LAW 3

Bad Bentheim - Den Haag
185reacties
Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
 1. rijsdam

  Jipje: ook bij mij krijg ik niet alle routes te zien en de foutmelding.
  Op deze manier heb je er dus niets aan. Jammer.....
  Routeyou wil nog wel eens dwarsliggen...komt volgens mij doordat Google Maps onlangs ge-update is.

  Groet
  Harry

 2. Jipje

  goeieavond,

  Telkens als ik alle trajecten van het Marskramerpad wil laden op de kaart lukt dat niet. ik krijg er hooguit 8 te zien. Er wordt ook een foutmelding gegeven aan de onderszijde van de kaart. Hebben anderen daar ook "last" van?

  ik heb bij andere LAW's gekeken en daar heb ik hetzelfde probleem, ik post het maar hier, want ik weet ook niet waar ik het anders kan vragen.

  Groetjes Jipje

 3. Riawandelt

  Wat hebben we genoten van het Marskramerpad. Dwars door Nederland. We hebben er lang over gedaan, maar het pad liep niet weg en uiteindelijk eindigden we vorige week in Den Haag. Voor het hele avontuur: http://riawandelt.wordpress.com/category/marskramerpad/

 4. detwee

  Beste Gerrit Bakker,
  Ik heb in juni 2014 doorgegeven dat de dijkversterkingsmaatregelen tussen Langeraar en Rijnsaterwoude afgerond waren en het pad weer volgens de oorspronkelijke route is gemarkeerd. Ik zie evenwel dat de melding niet is verwijderd. Ik zal vragen dit alsnog te doen.
  Wat betreft de overstapjes in Nieuwveen. Probleem is bekend. Terrein is in particulier eigendom. Omdat het wandelpad niet uitsluitend door het Marskramerpad wordt gebruikt, is contact met de gemeente opgenomen. Helaas met nog weinig resultaat. Binnen dezelfde gemeente zijn nog meer knelpunten en om die reden is overleg gepland met de belangenbehartiger.
  Evelien van Hercules, padcoördinator Marskramerpad

 5. gerritbakker

  Op 22 november j.l. wandelden wij op het Marskramerpad van Langeraar naar Nieuwveen. Daarbij bleek dat op het laatste stuk voor Nieuwveen, d.w.z. het graspad met overstapjes na boerderij Zorg en Hoop de meeste overstapjes in een dermate vervallen toestand verkeren dat ze nauwelijks of niet te gebruiken zijn. Zo te zien dateerde deze situatie niet van vandaag of gisteren.
  Dit roept de vraag op of er nog wel wat gedaan aan het onderhoud van de paden.
  Dit soort problemen met overstapjes maakt het wandelen op bepaalde stukken LAW voor diegenen die niet meer tot de jongsten behoren, hoe aantrekkelijk anderszins ook minder plezierig.
  Overigens zijn ook overstapjes die verder helemaal intact zijn wel eens wat problematisch omdat vaak de eerste opstap (van de grond af) aan de hoge kant is.
  Gerrit Bakker (79)

 6. gerritbakker

  Op 17 november j.l. liepen wij op het Marskramerpad van Woubrugge naar Langeraar. Tevoren hadden wij op de website een routewijziging gezien die inhield dat vanaf Rijnsaterwoude de route niet meer over het graspad aan de noordzijde van de Leidse Vaart liep, maar over de weg aan de zuidzijde.
  Toen wij aan kwamen in Rijnsaterwoude bij punt (61) (Herenweg) bleek de markering linksaf te wijzen (dus richting noordzijde), terwijl rechtdoor een kruis was aangebracht.

  Nu deed zich dus de vraag voor: Is de routewijziging nog van kracht en is men alleen vergeten de markering aan te passen, of: Was de routewijziging maar tijdelijk en is ze nu niet meer van kracht, maar is men vergeten dat op de website kenbaar te maken?
  Uiteindelijk namen we het zekere voor het onzekere en namen de zuidzijde, omdat we daar in elk geval geen problemen hoefden te verwachten.

  Naderhand zagen wij op het Forum een melding dat de werkzaamheden aan de noordoever van de Leidsche Vaart zouden duren tot 14 juni 2014, en dat de routewijziging dus waarschijnlijk niet meer van kracht was.
  De vraag is dus waarom het einde van de routewijziging niet op de juiste plaats is gemeld (nog steeds niet).

  We hadden er dus van kunnen weten als we vooraf alle meldingen op het Forum hadden gelezen, maar het is heel wat sneller als je alleen bij de routewijzingen kijkt, want die zijn, in tegenstelling tot de forummeldingen, gerangschikt in de volgorde van het pad.

  Gerrit Bakker

 7. FPrins

  Het gebied rond de Deurningerbeekis langdurig op de schop is geweest en de situatie ter plaatse is ingrijpend gewijzigd. Sinds eind september staat een gewijzigde, nauwgezette routebeschrijving van de nieuwe situatie op de website. Ook is de routelijn in de routeplanner aangepast.
  Voor de zekerheid zullen nog wat extra markeringsen in het landschap aangebracht worden.

  Feiko Prins
  meldpunt Wandelnet

 8. BruineKraai

  Ericantonie5 kon het niet beter omschrijven. Ook wij bewandelenden zaterdag 8 november de, slecht bewegwijzerde, tweede etappe tussen Oldenzaal en Borne. We telden 23,5 km in plaats de beloofde 18,6 km omdat we op 3 plaatsen verkeerd gestuurd werden. We moesten voortijdig bij de Aalderinksweg/Weerseloseweg, aan de rand van Borne, afhaken omdat we de laatste 3,5 km niet in het donker wilden riskeren. Vooral na Deurningen klopt de route echt voor geen meter. Het moet toch niet zo moeilijk zijn om de wijzigingen direct op deze website te verwerken zodat je de laatste (correcte) kaartjes kunt downloaden?

 9. MachielVegting

  Gelukkig hadden we op tijd gezien dat deze route ingrijpend gewijzigd is. De beschrijving daarvan is goed te volgen. Maar is het ook mogelijk om een nieuw kaartje op de site te plaatsen? En dat de route ook makkelijker printbaar wordt? Bijvoorbeeldmet kaartje in Google maps en printbaar als PDF? De route is wel schitterend!

 10. Ben.teunissen

  Staatsbosbeheer werkt aan een grotere zichtbaarheid van het wild voor wandelaars. Hiervoor is soms het noodzakelijk enkele paden af te sluiten en daar geschikte en bijzondere nieuwe paden voor te ontwikkelen. Om de kans op het spotten van wild op de Hoog Buurlosche Heide te vergroten worden met ingang van oktober 2014 de routes van zowel het Marskramerpad als het Veluws Zwerfpad gewijzigd. In het veld voldoen daarvoor de nieuw aangebrachte markeringen en op wandelnet.nl zullen zo spoedig mogelijk de aangepaste beschrijvingen en routes te vinden zijn.

Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
Steun ons