Marskramerpad LAW 3

 1. Route overzicht
 2. Alle trajecten
 3. Tips & ervaringen185
 4. Meldingen & wijzigingen

Berichten, tips en ervaringen

Bekijk andere routes en onderwerpen op het forum overzicht

Marskramerpad LAW 3

Bad Bentheim - Den Haag
185reacties
Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
 1. Team Wandelnet

  Beste Hannie,  Bedankt voor je bericht. Ik heb je bericht doorgestuurd naar de padcoordinator van het Marskramerpad.  Met vriendelijke groet  Fred Triep, Team Wandelnet

 2. Team Wandelnet

  Beste Merkaz,  Bedankt voor je bericht. Leuk, dat je voor de wandelaars iets gemaakt heb waar ze wat kunnen drinken.
  Wandelaars zullen je dankbaar zijn.  Met vriendelijke groet  Fred Triep, Team Wandelnet

 3. Team Wandelnet

  Beste Ericantonie5,  Bedankt voor je bericht. Ik heb je bericht doorgestuurd naar de padcoordinator van het Marskramerpad. Ik hoop, dat het probleem binnenkort opgelost kan worden  Wandel ze.  Fred Triep, Team Wandelnet

 4. Ericantonie5

  Zondag 19/10 de 2e etappe gelopen van Oldenzaal naar Borne. Vooral het eerste gedeelte van de route was fantastisch. Door de bossen in fraaie herfstkleuren. Sommige paddestoelennummers komen niet overeen met die van het boekje.
  Na Deurningen begint de ellende. Volg het onderhoudspad langs de Deurningerbeek. Er was helemaal geen pad. Wat volgt is een kluuntocht door de velden, over door prikkel- en schrikdraad afgezette velden. Volg de beek aan je linker hand. Evenlater, bij de 1ste brug, is het pad ineens aan de andere kant vd beek. gek.
  Na de pieper raken we helemaal het spoor bijster. Onduidelijke informatie en markeringen die ontbreekt.
  Wat geirriteerd Borne in gelopen. Zo is wandelen ineens minder leuk.
  We hebben wel enorm geboft met het prachtige weer. In hemdsmouwen de 2 etappes gelopen.

 5. hannie

  Vandaag hebben we de etappe van Hoenderloo naar Stroe gelopen. Na honderden kilometers LAW-ervaring kan ik zeggen dat dit met stip de slechtst gemarkeerde etappe was! Bijna nergens waren richtingveranderingen aangegeven, de markering klopte vaak niet met de beschrijving (gisteravond nog de routewijzigingen gecheckt) en de stickers waren niet in de looprichting, maar recht op het pad aangebracht. Jammer dat zo'n prachtig traject zo beroerd wordt onderhouden!

 6. Ben.teunissen

  Namens de markeerders van het deel van het Marskramerpad informeer ik de wandelaars van ons prachtige pad over de situatie rond de bomendijk in de buurt van Wilp. Wij vinden dat de beschrijving in het boek voldoet aan de normen: het deel op het landgoed zelf mag niet worden gemarkeerd met onze rood-witte markeringen (zoals ook vermeld staat op blz.79!), dus is het goe opletten samen met beschrijving én kaart.
  Helaas zijn de door de eigenaar zelf geplaatste borden deels verdwenen en zullen we opnieuw proberen daaraan iets te laten doen.
  Gelukkig zijn er veel wandelaars te vinden op dit traject én zijn er behulpzame medewandelaars die iedereen op het goede pad proberen te houden!
  Ben Teunissen, padcoördinator

 7. Team Wandelnet

  Beste Carin,  Ik heb je bericht over het traject Deventer- Klarenbeek doorgestuurd naar de Padcoordinator. Misschien kanhij een oplossing vinden voor dit probleem  Met vriendelijke groet  Fred Triep, Team Wandelnet

 8. wcatsman

  Afgelopen weekend van Holten naar Oldenzaal gelopen (tegengestelde richting dus). Op het stuk langs de Regge (kaart 15) zijn werkzaamheden geweest. Er is weinig tot geen markering meer. Het is dus even zoeken, maar als je de Regge blijft volgen kom je goed uit.

  Het tunneltje bij Zenderen is weer te gebruiken.

  Van tegemoetkomende wandelaars kreeg ik de tip niet langs de Deurningerbeek te gaan wandelen. Ook daar zijn werkzaamheden geweest waardoor het pad slecht begaanbaar is. Er staat wel een route wijziging, maar deze klopt niet. Ik ben de Pieperveldweg blijven volgen tot de Withagsweg. Daar ben ik rechtsaf gegaan. Bij het bruggetje over de Deurningerbeek heb ik de route weer opgepikt.

  Het was weer prachtig wandelen. Volgend weekend voor mij de laatste etappe naar Bad Bentheim.

 9. hannie

  Gisteren de etappe Zenderen-Enter van het Marskramerpad gelopen. Het spoor is na Zenderen niet te passeren: het nieuwe tunneltje staat onder water. Daarna veel routewijzigingen waardoor de hoeveelheid asfalt op dit traject behoorlijk is verminderd. Wij zijn bij de Noordmolen doorgelopen naar uitspanning 't Hoogspel en na een geweldige lunch via de Lage Esweg de route weer opgepakt.

 10. Jolandre

  Afgelopen weekend 17 en 18 mei delen van het pad gelopen. Zaterdag van Stroe naar Hoog Buurlo en Zondag van Hoog Buurlo naar Beekbergen. Op GPS en met het boekje in de rugzak voor het geval onduidelijk mocht worden.... Het is helemaal goed gegaan! Markeringen bij de hei staan goed aangegeven (gelopen zoals VFvanAMERONGEN adviseerde)!

Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
Steun ons