Marskramerpad LAW 3

 1. Route overzicht
 2. Alle trajecten
 3. Tips & ervaringen185
 4. Meldingen & wijzigingen

Berichten, tips en ervaringen

Bekijk andere routes en onderwerpen op het forum overzicht

Marskramerpad LAW 3

Bad Bentheim - Den Haag
185reacties
Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
 1. rbalkema

  Op 2 en 3 mei 2014 gelopen tussen Borne en Rijssen. Een paar opmerkingen:
  -het tunneltje onder de A1 (overgang kaart 9 naar 10) is volgens een bord gesloten van 5 mei tot 13 juni. Er is een opleidingsroute.
  -op de website mist de vermelding van camping De Notenwei (kaart 12) die nota bene aan de route ligt (vlak bij het viaduct over de A1)
  -Langs de Regge is voor Het Exoo een nieuw fietspad aangelegd die af en toe samenvalt met de route. Maar voor de rest kan je gewoon langs het water blijven lopen.

 2. Blonkie

  We willen weer een aanvangen nemen met Marskramerpad vanuit Amersfoort naar Den Haag. Het boekje welke hiervoor nodig heb dateert uit 2006, lijkt mij niet dat deze bij is, met name alle veranderingen rond Utrecht etc. Wie kan mij advies geven welke boek bij is en waar ik de eventuele wijzigingen op bepaalde trajecten kan vinden.

  Gerard.

 3. erik2055

  Hee, de titel van mijn bijdrage wordt niet getoond. Daarom:
  de vorige twee posts gingen over pagina 154 en 156: Rijnsaterwoude tot Niewveen.

 4. erik2055

  Op het lange rechte stuk tussen Zorg en Hoop en de schoterbrug moet vaak over hekken geklauterd worden, en de overstapjes zijn soms krakkemikkig.

 5. erik2055

  De dijk langs de noordzijde van de Leische Vaart wordt ook dit jaar nog onderhanden genomen en is, volgens het plakaat in Rijnsaterwoude (net ten noorden van punt 61) , nog tot 14 juni 2014 ontoegankelijk. U moet de dijk aan de zuidkant lopen. In de westhoek van de langeraarse plassen is de aansluiting voor de hand liggend, als ook bij punt 61: daar niet de brug over lopen.
  In Papenveer is op zaterdag en zondag geen bus. Wel door de week.

 6. jansite

  De zojuist geplaatste opmerking gaat over kaart 7 Deurningen-Borne, gelopen op 30-04-2014

 7. jansite

  Na de wijzigingen en reacties gelezen te hebben gingen wij op pad. Omdat we ook gelezen hadden dat er met wat moeite wel langs de beek gelopen kan worden en ons de officiele wijziging niet echt leuk leek (veel asfalt en lange rechte stukken) hebben wij er voor gekozen de oorspronkelijke route aan te houden. Het blijkt dat alle werkzaamheden in dit gebied langs de beek klaar zijn. Het is prachtig geworden.
  Pas bij de brug over de Deurningerbeek blijkt het onderhoudspad er niet meer te zijn en lopen langs de beek is hier niet echt een optie, alleen al doordat je dan eerst over een slootje moet springen. Wij hebben gekozen om nog 100 meter door te lopen en linksaf de Withagsmedenweg te nemen. Na twee knikken in de weg linksaf de Hoftendiek linksaf. Bij de brug kun je rechtsaf weer langs de beek lopen. Er staat geen law markering maar wel een nieuwe paal met pijl van het wandelnetwerk Twente. Het is dus toegestaan daar te lopen. Je komt dan ongeveer uit bij 8 De Pieper. Je kunt daar zelfs nog een stukje verder langs de beek, maar dan is het bij Erve Oude Greve even opletten. De situatie is daar behoorlijk gewijzigd t.o.v de kaart in het boekje. Bos gekapt en de beek meanderd. Even iets teruglopen over de weg om de Aalderiksweg te nemen. De route neemt zo wel wat langer tijd maar is prachtig.

 8. Team Wandelnet

  Beste Vincent en Wieringa,  Jullie berichten heb ik doorgegeven aan de Pad coordinator. Hij zal kijken wat er moet gebeuren.  Vriendelijke groeten en wandel ze  Fred Triep, Team Wandelnet

 9. VFvanAmerongen

  Afgelopen week heb ik gelopen tussen oa Hoog Buurlo en Hoenderloo, kaart 35, blz 96. Als je vanaf Hoog Buurlo in zuidelijke richting de hei op wilt lopen, kan dat niet meer, het pad is afgesloten en onklaar gemaakt. Je zult een paar honderd meter naar het oosten moeten lopen en dan het volgende pad in zuidelijke richting moeten nemen. Dan kom je vanzelf weer op het goede pad uit.

 10. Deacy

  Picknickboerderij "de Hondeborg" bij Borne is niet meer als picknick boerderij in gebruik. In het boekje word hij nog wel aangegeven blz 37 kaart 9.

Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
Steun ons