Marskramerpad LAW 3

 1. Route overzicht
 2. Alle trajecten
 3. Tips & ervaringen178
 4. Meldingen & wijzigingen

Berichten, tips en ervaringen

Bekijk andere routes en onderwerpen op het forum overzicht

Marskramerpad LAW 3

Bad Bentheim - Den Haag
178reacties
Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
 1. Team Wandelnet

  Beste Vincent en Wieringa,  Jullie berichten heb ik doorgegeven aan de Pad coordinator. Hij zal kijken wat er moet gebeuren.  Vriendelijke groeten en wandel ze  Fred Triep, Team Wandelnet

 2. VFvanAmerongen

  Afgelopen week heb ik gelopen tussen oa Hoog Buurlo en Hoenderloo, kaart 35, blz 96. Als je vanaf Hoog Buurlo in zuidelijke richting de hei op wilt lopen, kan dat niet meer, het pad is afgesloten en onklaar gemaakt. Je zult een paar honderd meter naar het oosten moeten lopen en dan het volgende pad in zuidelijke richting moeten nemen. Dan kom je vanzelf weer op het goede pad uit.

 3. Deacy

  Picknickboerderij "de Hondeborg" bij Borne is niet meer als picknick boerderij in gebruik. In het boekje word hij nog wel aangegeven blz 37 kaart 9.

 4. wcatsman

  Inmiddels heb ik er 120 kilometer opzitten van het Marskramerpad. Enkele weken geleden ben ik gestart in Scheveningen en inmiddels ben ik in Maartensdijk. Morgen weer verder, op naar Amersfoort!

  Lees mijn ervaringen in mijn blog: http://www.wandacatsman.nl/category/marskramerpad/.

  Groet, Wanda

 5. CoraBijsterveld

  Afgelopen weekend het tweede traject van het Marskramerpad gelopen. De eerste dag van Deurningen naar Borne. Even voor de Deurningenbeek was er een routewijziging die goed stond aangegeven. Wij konden zien dat er flink aan de beek was gewerkt maar wij hebben even later toch het risico gelopen en zoals in het boekje stond aangegeven langs de beek gaan lopen. Dat lukte prima, alleen de houten bruggen zijn vervangen voor stenen bruggen. Veel leuker wandelen dan over de alternatieve geasfalteerde weg. De tweede dag hebben wij wel de fout gemaakt door bij de tweede slagboom (pag. 39) rechtdoor te lopen de LAW12 op tot voor de tunnel naar Delden. Wij hadden ons niet goed ingelezen. Daarna natuurlijk wel goed opgelet maar wij vonden de markering vanaf de molen tot Enter op sommige plaatsen wat mager.

 6. woskam

  Dinsdag de 4e maart 2014 gelopen van Kaart 41 naar kaart 44 en had de wijzigingen niet gelezen en dus bleek wel even de noodzaak ervan. een groot stuk van deze route is gewijzigd. Normaal heb ik de route in mijn GPS geladen, maar dat was door nog onbekende oorzaak niet overgekomen, waardoor ik altijd kan zien waar ik ben en hoe de route loopt. Wederom een leermoment om toch elke keer te controleren of de te lopen route er ook in staat.

  Komende week dan maar de juiste route lopen, is in ieder geval de moeite waard en nog gezond op de koop toe.

  Groeten Wil uit Veenendaal

 7. Team Wandelnet

  Beste Hermine,  Bedankt voor je tip. Daar hebben wandelaars wat aan.  Met vriendelijke groet  Fred Triep, Team Wandelnet

 8. Team Wandelnet

  Beste Ingrid (geotje),  Ik heb je bericht over de markering bij Klarenbeek doorgegeven aan de pad coortdinator van het Marskramerpad.  Met vriendelijke groet  Fred Triep, Team Wandelnet

 9. hermine

  Op kaart 10 staat bij boerderij Bokdam een kar met koffie en thee en soep, een koelkast met koele dranken en allerlei lokale lekkernijen. Bankje ernaast. Niet te missen!

 10. jon

  De route in de gids is op diverse punten gewijzigd. De route langs de Stoutenburgerweg is gevaarlijk door ontbreken van fietspaden en door smalle bermen. Een boer heeft de medewerking aan het Marskramerpad opgezegd en daardoor moet de wandelaar nog langer langs deze weg lopen. We hebben een mooie alternatieve route kunnen realiseren door Landgoed Het Paradijs en door het dorp Achterveld. De route is wel 8 km langer geworden. In Achterveld is horeca en een bushalte (busdienst tot ca. half 5). Verder kan in ruim twee kilometer vanaf de route naar station Hoevelaken gelopen worden.
  Verderop loopt de route nu over Landgoed Stoutenburg en aan de westzijde van de A28. Ik raad iedereen aan de meest actuele situatie van de routezoeker/routeplanner te downloaden.

  Jon Rietman (vrijwilliger Marskramerpad)

Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
Steun ons