Marskramerpad LAW 3

 1. Route overzicht
 2. Alle trajecten
 3. Tips & ervaringen185
 4. Meldingen & wijzigingen

Berichten, tips en ervaringen

Bekijk andere routes en onderwerpen op het forum overzicht

Marskramerpad LAW 3

Bad Bentheim - Den Haag
185reacties
Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
 1. Natasja_Leone

  De etappe Bad Bentheim naar Oldenzaal hebben we vandaag gelopen. Echter het oversteken van de Dinkel gaf problemen. Door hoog water konden we deze niet via het Marskramerpad oversteken, maar moesten we via het hof van Aarnink omlopen. Echter deze route is niet beschreven. Misschien dat hier een melding van kan worden gemaakt en dat er een alternatieve route (van ± 5 km extra) wordt beschreven.

  Met vriendelijke groet,

  Natasja

 2. woskam

  Op kaart 42 van het boekje bij Wielweg geeft de gedownloade route een andere weg aan. Ook is het middelste stuk van kaart 40 slecht of niet gemarkeerd.
  Wat een mooie route is dit. Genieten er elke keer weer van.

 3. Team Wandelnet

  Beste Panvos,  Bedankt voor je aanvullingen op de routewijzigingen op kaart 8.  Met vriendelijke groet  Fred Triep, Team Wandelnet

 4. erik2055

  Vandaag Deventer-Lettele (W-O dus)gelopen, met GPS en track. Werkelijk uitmuntende bewegwijzering! Complimenten. Heel wat beter dan Den Haag.

  Opmerkingen:
  Kaart 21: Het stukje door het bosje Zandbelt ligt ietje anders dan door kaart en track wordt aangegeven, maar is uitstekend gemarkeerd.
  Kaart 20: Het stuk over de Bathmense weg en het omweggetje om de kerk lopen nu anders. We zijn daar, volgens de kaart en track maar onoplettend, doorgelopen tot aan de T-splitsing Koerkampsweg-Bathmenseweg en dan rechtsaf de Bathmenseweg op. Dat is niet correct. We hebben niet gekeken hoe het wel moet.
  De bushalte is precies zuidelijk van het koffiekopje, aan de Oerdijk (2 euro naar Deventer).

 5. PanVos

  Hallo medewandelaars. Wij hebben dit weekend (6 oktober 2013) van Bad Bentheim naar Borne gewandeld (dus in westelijke richting). Er is inderdaad een route wijziging op kaart 8 van kracht. De wijziging zoals die op deze website is omschreven vond ik erg onduidelijk. Vandaar mijn berichtje. De wijziging is als volgt (in westelijke richting beschreven):

  Bij erve Aalderink, staat op kaart 8 dat je rechtsaf het fietspad op gaat, maar de lokale bewegwijzering leidt je over een prachtig weggetje circa 30 m. ten zuiden van de boerderij Erve Aalderink. De grote (hooi?) schuur houdt je aan je rechterhand. Als je dat pad volgt, kom je uit op het de met geel aangegeven weg aan de rand van de wijk Stroomesch. De bewegwijzering stuurt je daar rechtsaf; je verlaat de gemeente Borne. Je pakt de op kaart 8 getekende route weer op bij het symbool Y3388. In het kort: gewoon de wit/rood bordjes volgen.

  Veel wandel plezier.

 6. Heesen

  Even nog een reactie op een vorig bericht Kaart 8. Ook wij hadden dezelfde ervaring. Ook wij zijn op onze buik onder het prikkeldraad door gekropen!! Even verderop vertelde een boer ons,dat we helemaal verkeerd zaten. Die lieve meneer heeft ons met zijn auto een stuk verder op de route weer afgezet. Het was die dag erg warm en wij waren blij met zijn hulp!! Het leverde ons wel een paar leuke foto's op van de kruippartij. Groeten,Trees en Janny.

 7. Team Wandelnet

  Beste Locomo, Hannie en Eric,  Ik heb de door jullie gesignaleerde problemen doorgegeven aan de Padcoordinator van het Marskramepad.  Zo gauw ik meer weet, zal ik dat melden op het forum  Met vriendelijke groet  Fred Triep, Team Wandelnet

 8. erik2055

  Kan iemand a.u.b. het stuk van Den Haag (va. van der Valk) naar Wassenaar eens controleren? De bewegwijzering is daar erg erg erg slecht. In deze richting i.i.g.
  Men was zuinig met plakkers en gespijkerde tekens.
  Vaak moet je achterom kijken om een teken te vinden.
  Gewoon hier en daar een extra lik rode en witte verf zou welkom zijn.

 9. hannie

  Bij kaart 8 staat deze routewijziging op de website:

  Invoegen: "Voor brug rechtsaf langs Deurningerbeek. U passeert tweemaal een metalen hek.

  Wij hebben de etappe Oldenzaal-Zenderen op 20-09 gelopen. Het eerste metalen hek konden we met enige moeite passeren, het tweede hek was echter onneembaar. Het hek is op slot en verder is alles met dubbel prikkeldraad afgezet. Ik ben uiteindelijk plat in het gras gaan liggen en ben zo onder het prikkeldraad doorgerold. Dit traject is beslist nog niet op passerende wandelaars berekend!

 10. Locomo3015

  We lopen het Marskramerpad achterstevoren.
  Op de 1e dag kregen we van andere wandelaars al een geprint stukje met een wijziging.
  Van dag 2 leek de route ook niet te kloppen met het boekje.
  Ook bleek lang niet overal het wit-rood redelijk aangegeven.
  We weten nu niet waar we vanuit moeten gaan, omdat alleen voor het laatste stuk voor ons wijzigingen bekend zijn.
  Wat moeten we daar nu mee?

Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
Steun ons