Marskramerpad LAW 3

 1. Route overzicht
 2. Alle trajecten
 3. Tips & ervaringen175
 4. Meldingen & wijzigingen

Berichten, tips en ervaringen

Bekijk andere routes en onderwerpen op het forum overzicht

Marskramerpad LAW 3

Bad Bentheim - Den Haag
175reacties
Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
 1. Manon

  Dit weekend in mooi herfstweer het eerste gedeelte van het Marskramerpad gelopen. Zaterdag Bad-Bentheim-Oldenzaal, een mooie afwisselende route. In Oldenzaal zelf was de route wat lastig te volgen, omdat er gewerkt wordt rondom de St. Plechelmukerk. Overnachting bij B&B Oldenzaal: ideaal, want die ligt aan de route; je hoeft er nog geen meter voor om te lopen.
  Zondag Oldenzaal-Borne. Op kaart 8 klopt de beschreven route niet met de bewegwijzerde route. Vanaf de Piepersveldweg ga je rechts de Aalderinkweg op. Volgens het boekje ga je bij de Veldhuisweg met een scherpe bocht naar rechts; de bewegwijzering gaat links-rechts en vervolgt de Aalderinksweg. Eenmaal bij de bebouwde kom van Borne heb ik de route verlaten en ben ik naar het staion gelopen; ik neem aan de beide routes ergens bij de Bartelinksweg weer samen komen.
  Zie: http://www.afstandmeten.nl/index.php?id=979328,979329

 2. fritsvandijk

  Kaartje 43, beschrijving Den Olden Florus- Stoutenburg
  Vandaag 28 oktober een stuk van de route gelopen, heerlijk weer, mooie lucht en fijn wandelweer. We hadden echter een probleem om net voor de Barneveldsebeek een erf over te steken. De beschrijving geeft aan dat we rechtsaf , de Vinselaarseweg in moeten slaan, na 1 km bij huisnr. 12 linksaf, dan wordt de weg onverhard en staat de bewoner niet toe dat we over zijn erf lopen. Volgens hem is dit ver oden toegang, gemarkeerd met twee artikel bordjes aan weerszijden van de weg.
  Het gaat om een stukje van nog geen honderd meter, waarna je rechtsaf de beek kunt volgen.
  Nu waren we genoodzaakt om terug te lopen naar het begin van de Vinselaarseweg, daar weer r.a. totdat we de Emelaarseweg tegenkomen,r.a. slaan de 'oude' law markeringen oppakken en via de onderkant de Barneveldsebeek weer over kunnen steken. We staan nu precies aan de achterkant van het erf.
  Is dit altijd een verboden stukje of alleen omdat het zondag is?

 3. Wandelnet

  Hoera! ma. 02/04/2012 - 21:01 — Suzanne.
  Hoera! Afgelopen weekend de laatste twee etappes gelopen! Borne - Oldenzaal - Bad Bentheim! Vooral de laatste dag was prachtig lopen door het licht glooiende landschap met als uitsmijter de burcht van Bentheim die steeds groter wordt aan de horizon. In Oldenzaal overnacht in een geweldige B&B aan de Ootmarsumse weg. Een aanrader!

  Het was mijn eerste LAW, en ik heb genoten van alle verschillende landschappen en mensen die ik onderweg ben tegengekomen. Vanaf mijn huidige woonplaats Leiden naar de geboortegrond van mijn moeder in Twente - fantastisch!

 4. Wandelnet

  Dit bericht is eerder geplaatst op het forum van onze vorige website. Op Landgoed De Poll mag niet gemarkeerd wordenvr, 16/12/2011 - 16:55 — Team Wandelnet
  Een oud probleem! Tussen Wilp en Gietelo ligt Landgoed De Poll.
  De eigenaar laat wel wandelaars toe maar staat niet toe dat wij markeren. Om te voorkomen dat wandelaars gaan dwalen is met bordjes een eigen markering aangebracht maar deze bordjes willen nog wel eens verdwijnen na verloop van tijd.

 5. heruessi

  dit weekend met wandelmaat de etappes van Breukelen naar Leiden van het MKP gelopen. Een prachtig nat gebied, in alle opzichten. Deels wat zwaar over de natte dijken en vele overstapjes. Een paar constateringen over de route:
  Onbegrijpelijk dat onze vrienden van fietsnetwerk(en) domweg hun grote borden hier en daar over de bescheiden stickers van MKP monteren. Is bijvoorbeeld geval vlak voor en in Papenveer (bij de brug waar je Sluispad op moet).
  Zelfde kaart: tussen Nieuwveen en Golfbaan over de Hogendijk en volgende graskade met hekjes zijn diverse overstapjes kapot, ontbrekend of kan hek niet open door speciaal ingedraaide schroef....
  Absolute aanrader is het B&B juist voor de golfbaan - De Sfeerstal. Bijzonder gastvrij, heel goede kwaliteit. Heel prima kan men dineren bij de Golfclub.

Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
Steun ons