Marskramerpad LAW 3

 1. Route overzicht
 2. Alle trajecten
 3. Tips & ervaringen185
 4. Meldingen & wijzigingen

Berichten, tips en ervaringen

Bekijk andere routes en onderwerpen op het forum overzicht

Marskramerpad LAW 3

Bad Bentheim - Den Haag
185reacties
Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
 1. Jolanda Wassens

  Vorige week heb ik de route van Bad Bentheim naar Oldenzaal gelopen. Twee opvallende punten die ik toch even wil melden:

  1. Net na km 10 zou je volgens het boekje linksaf het bos in moeten. Dit gedeelte is echter afgesloten. Wildschutzgebiet. Je wordt door de markering rechtdoor geleid, en komt verderop netjes weer op de route. Je snijdt eigenlijk een stuk af. Op zich niet zo'n probleem, ware het niet dat het niet een erg fraai pad is. Bovendien werd er in het bos gewerkt (houtkap) met erg luidruchtig materiaal, dat mij dan weer niet zo fijn lijkt voor het wild. Ik vond het in elk geval niet fijn. Maar goed, waarschijnlijk is dat tijdelijk.... Ik wou in elk geval de gewijzigde route hier even melden.

  2. Ik vond de markering niet altijd even duidelijk. In combinatie met het routeboekje was het echter prima te doen. Eén concreet punt: vlak voor Oldenzaal bij knooppunt R68 ontbreken de aanduidingen op het paaltje. Ze lijken te zijn verwijderd. (Ik heb er een foto van, maar die kan ik hier niet plaatsen.)

 2. Wammerlaan

  Hoe kan ik de route afdrukken van scheveningen naar oldenzaal

 3. Maarten Goeman

  Beste Huismancm
  Dank voor je reactie. We gaan binnenkort het traject tussen Beekbergen en Terschuur inspecteren!
  Mocht je nog specifieke opmerkingen hebben dan horen we dat graag. Als het kan op: www.meldpuntwandelen.nl

  Met vriendelijke groet

  Maarten Goeman, padcoordinator Marskramerpad | Deventer - Amersfoort

 4. KeesRotteveel

  De Paradijsweg in Papenveer (km 306,5) is voor autoverkeer deels gestremd. Kom je uit westelijke richting (Rijnsaterwoude), negeer de omleiding voor fietsers. Wandelaars kunnen zonder omweg of gevaar langs de werkzaamheden. Uit oostelijke richting (Nieuwveen) is de alternatieve route meteen duidelijk. Duurt tot 9 juni 2017.

 5. ErikenMirjamWietses

  Zaterdag 29 april 2017 deze route gelopen. Vanwege onze hond mogen wij niet overal het weiland in. Bij Woubrugge (ongeveer km 315) moet je rechtdoor lopen. Vanwege de wegwerkzaamheden aan de provinciale weg bij Woubrugge gaat er veel sluipverkeer over deze weg. Bovendien wordt de weg die je moet lopen ook opgeknapt. Hierdoor was het erg druk op deze weg.
  Bij Nieuwveen (het punt waarop de routebeschrijving zegt: hiervoor gaat Pelgrimspad linksaf de brug over) mag je de dijk niet over met de hond (wordt niet aangegeven in de gids) Wij hebben vervolgens tot 8888 bijna het hele stuk langs de doorgaande weg gelopen omdat een boer op een stuk weiland zijn schrikdraad zodanig had geplaatst dat wij daar met geen mogelijkheid langs konden en er bovendien hele nieuwsgierige koeien in het weiland stonden, dus dat was ook geen optie.
  Op het hele traject hebben wij onze hond (gelukkig maar 24 kg) een paar keer moeten optillen omdat de veeroosters voor haar niet begaanbaar waren.

 6. Team Wandelnet

  Beste huismancm,

  Bedankt voor je bericht. Ik stuur het door naar de padcoordinator van het pad.
  Matige markeringen of barrieres kan je ook doorgeven aan:

  www.meldpuntwandelen.nl

  Met vriendelijke groet

  Fred Triep, Team Wandelnet


  Met veel p!ezier de route kin 2 dagen tussen Beekbergen in Terschuur gewandeld. Helaas waren grote stukken ronduit slecht ( sterk vervaagd) of niet gemarkeerd. Is er iemand die daar onderhoud pleegt, het is dringend nodig.

 7. huismancm

  Met veel p!ezier de route kin 2 dagen tussen Beekbergen in Terschuur gewandeld. Helaas waren grote stukken ronduit slecht ( sterk vervaagd) of niet gemarkeerd. Is er iemand die daar onderhoud pleegt, het is dringend nodig.

 8. detwee

  Het pontje bij de Joostendam (Kockengen) is weer in de vaart. Helaas is het pontje nogal vandalismegevoelig en is de kans op een teleurstelling best groot.

 9. worteljc

  De route in Breukelen bij Trap Broekdijk-West is tijdelijk dicht (tussen NS station Breukelen en Amsterdam-Rijnkanaal). De omleiding is niet rood-wit gemarkeerd maar is door gele borden met een wandelaar aangegeven. Kom je vanuit het dorp Breukelen dan moet je gewoon de Brugoprit volgen. Kom je vanuit station Breukelen dan moet je niet de afslag Broekdijk West nemen maar de Stationsweg volgen en bij de rotonde de Brugoprit nemen. Zie de foto's op de links hieronder.
  *** http://hanswortel.dyndns-at-home.com/20170203_160326.jpg *** en *** http://hanswortel.dyndns-at-home.com/OmleidingBroekdijkWest.jpg ***

  Bericht van gemeente op Internet:

  Op verzoek van de bewoners van het Rode Dorp en Broekdijk West zal de gemeente tijdelijk het voetpad en de trap vanaf de Broekdijk West – Brugoprit afsluiten. De pilot start naar verwachting in december of begin januari. De trap vanaf de Broekdijk West – Brugoprit wordt gebruikt als wandelroute onder andere richting het station. De direct omwonenden ervaren overlast door geluid en/of zwerfvuil. Gekozen is voor een pilot van drie maanden, en daarna de ervaringen te evalueren.

 10. detwee

  Het traject Breukelen - Noorden maakt gebruik van een pontje bij de Joostendam (km 281). Helaas is dat weer defect. Voor wandelaars komend uit de richting Breukelen: Volg bKruis de Grote Heicop bij de Portenge Brug en volg vervolgens de noordoever. Voor wandelaars komend vanuit Noorden: Negeer het pontje en blijf aan de noordzijde van de grote Heicop lopen (het MKP loopt formeel aan de zuidzijde). Kruis de Grote Heicop nu bij de Portengengse Brug.

Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
Steun ons