Medewerkersdag Wandelnet

10 oktober 2012

Op 6 oktober jl. vond de jaarlijkse Medewerkersdag van Wandelnet plaats. 140 vrijwillige medewerkers verzamelden zich bij Stadscafé de Observant in Amersfoort voor een dag vol kennisuitwisseling en gezellig samenzijn.

Vanaf deze dag mogen 140 vrijwillige medewerkers van Wandelnet zich 'ambassadeur van Wandelnet' noemen. Ze hebben het programma met succes doorlopen en zijn daarvoor beloond met het officiële Wandelnet-speldje. Bestuurslid Rob Franssen had de eer om de eerste vijf medewerkers het wit-rode beeldmerk op te spelden, maar niet voordat zij de spreuk uitriepen: 'Ik ben ambassadeur van Wandelnet, startpunt van wandelend Nederland!

De ochtend begon met een act van improvisatietheater Improsophie. Daarna verspreidden de medewerkers zich over de zes workshops die alle in het teken stonden van het thema van de dag: 'Ambassadeur van Wandelnet'. Zo konden de deelnemers een workshop 'Social Media' en een workshop over het 'lezen' van het landschap volgen.

Na de lunch en een afscheidswoord van vertrekkend padcoördinator Jim Mönch (Zuiderpad) was het tijd om het frisse najaarszonnetje op te zoeken voor een historische stadswandeling o.l.v. het Stadsgilde Amersfoort. De dag eindigde met een borrel, waarbij alle ambassadeurs trots met hun speldjes pronkten.

Bekijk hiernaast de video van deze dag.

Foto: Rob Franssen (links) speldt medewerker Jan Kromkamp het Wandelnet-speldje op

Steun ons