Mobiele app voor wandelaars

23 mei 2013

De Wandelzoekpagina heeft de mobiele app WandelZapp gelanceerd. Met behulp van deze app kunnen wandelaars met hun mobiele telefoon de mooiste wandelroutes ontdekken in Nederland.

De app biedt meer dan 500 wandelingen verspreid over heel Nederland. Er is een grote variatie: van kort tot lang, van natuur tot stad, van bos tot strand. De afstand van de wandelingen varieert van 4 t/m 26 km. Continu worden nieuwe wandelingen toegevoegd en bestaande wandelingen bijgewerkt.

Wandelingen

WandelZapp biedt een zoekmogelijkheid op afstand, plaats en bereikbaarheid met openbaar vervoer. Ook is direct zichtbaar welke wandelingen er beschikbaar zijn in de buurt op basis van de locatie van de smartphone. Elke wandeling bestaat uit een routebeschrijving, een wandelkaart met ingetekende route en de positie van de wandelaar, een korte beschrijving, foto’s en een navigatieknop naar het startpunt.

Gratis wandeling

Wandelaars kunnen gratis één wandeling naar keuze downloaden. Als de wandeling bevalt kunnen ze meer wandelingen kopen of een abonnement nemen. Met een abonnement kunnen ze een jaar lang onbeperkt wandelen met WandelZapp.

De app is gratis. De wandelingen zijn via de app per stuk aan te schaffen voor € 1,79 of kunnen onbeperkt worden gedownload via een abonnement van € 12,99 per jaar. In beide gevallen ontvangt de gebruiker gratis nieuwe updates van elke aangeschafte wandeling. De app is per direct te downloaden via Google Play voor toestellen met Android. De app verschijnt in juni of juli voor de iPhone.

Kijk hier voor meer informatie over WandelZapp

Steun ons