Modderige wandelpaden

15 februari 2016

De laatste weken geniet ik van al die modderfoto's die ik op twitter voorbij zie komen. Voor een deel zelfs door mijn oproep voor de #modderigstewandelfoto. De één nog blubberiger dan de ander...

Lol met de kinderen

Rond de jaarwisseling liepen we met onze kinderen (5 en 7 jaar) en een bevriend stel met ook kinderen op de Bemelerberg in Zuid-Limburg (voor de kenners: bij de Bonte Haan). Wat hebben wij een lol gehad! Want het was niet alleen nat, maar ook heel glibberig. En bij thuiskomst had ik overigens vooral lol van onze wasmachine ;-)

Alleen maar leuk?

Maar ik merk wel dat het niet voor iedereen leuk en lollig is. Vooral als je niet meer zo flexibel bent als onze kinderen, je misschien een flinke smakkert maakt en je blesseert. Ook minder is het als er niet alleen plassen op je pad liggen, maar het complete pad in een riviertje veranderd is en je helemaal niet meer verder kunt lopen.

Mijn rol als belangenbehartiger

De begaanbaarheid van paden leidt regelmatig ook tot klachten. Zeker wanneer wandelpaden compleet kapot gereden worden door mountainbikers. Het weer kan zelfs een belangenbehartiger niet beïnvloeden, maar het roept bij mij wel de vraag op of er op onderdelen toch niet iets aan te doen is?

Ik heb de wijsheid niet in pacht en ben reuzebenieuwd naar jullie idee hierover?

Ankie

Reacties op deze blog:

Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.

Er zijn nog geen forumberichten over dit onderwerp.

Steun ons