Mookerheide (2-daagse)

Terug naar forum overzicht

NS-wandelingen

Naar de routepagina
4reacties
Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
 1. WillemWandelaar

  Wat een prachtige wandeling. Afgelopen zaterdag heb ik de tweedaagse gewandeld. Zeer afwisselend, door meerdere provincies. Een stevige aanrader. Zie voor een verslag van deze wandeling op mijn wandelweblog : https://wordpress.com/post/willemswonderlijkewandelingen.com/4148

 2. Belle

  Zeer mooie wandeling. Ik heb toch aardig veel gezien van Nederland, zowel per fiets, kajak als zeilboot maar ben van mening dat ik dankzij deze wandeling het mooiste stukje van Nederland heb ontdekt. De uitzichten onderweg, bijna volledig onverhard lopen, echt prachtige wandeling.

 3. Jdegroot

  Prachtige wandeling, alleen zijn wij fout gelopen op de St.Jansberg. De route wordt vanaf station Cuijk aangegeven met geel/rode tekens. Op de St. Jansberg staat een richtingaanwijzer met verschillende geel/rode markeringen en het Pieterpad, richting Groesbeek, met wit/rood.
  Hier moet je dus het Pieterpad volgen en niet één van de streekpaden.

 4. MartinBerghoef

  Wanneer je op station Cuijk uit de trein stapt, staat je letterlijk en figuurlijk een tocht met vele hoogtepunten te wachten, zoals de oversteek over de Maas en het zicht op de Mookerheide.

Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
Steun ons