Naardermeer

Terug naar forum overzicht

NS-wandelingen

Naar de routepagina
4reacties
Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
 1. Lilian_Roos

  Eindelijk deze rondwandeling gemaakt, dit eerste weekend van oktober, zelfs in mijn korte broek :-)
  De natuur en het wandelpad is erg afwisselend wat ik persoonlijk erg leuk vind. De twee korte stukken vlakbij de snelweg is niet anders. Als de wind goed staat valt het geluid best mee of anders concentreer je jezelf op de mooie omgeving. De uitstapjes naar de vogelkijkhutten zijn ook erg de moeite waard.
  Na afloop een heerlijke pannenkoeken in de winkelstraat van Bussum gegeten, nog net in het laatste stukje zonneschijn.

  Een wandeling om zeker te ondernemen!

 2. lumensolem

  Mooie afwisselende wandeling door graslanden, bossen en boerenland. Hier en daar over een fietspad, minder leuk maar soms nodig om van A naar B te komen.
  Wij hebben het GPS spoor gelopen, erg makkelijk. Op een punt waarvan ik niet precies weet waar het is op de route is het bestaande wandelpad verlegd vanwege de rust voor de dieren. Op de GPS kan je goed een alternatieve route bepalen om toch weer vlot op het spoor te komen. Geen probleem dus maar misschien met een papieren beschrijving iets lastiger?

 3. Kygoed

  Zaterdag 20 Juni- Naardermeer route gelopen met een vriendin. Heerlijk weer - 19 graden. Ik rijd hier langs elke weekdag naar mijn werk. Mooi om het water and vogels dichtbij te bewonderen. Eerste 8 kms, hebben heel veel vogels gezien, en gehoord. Ook geiten en koeien tegengekomen o de andere kant vanm de sloot. Was veel groen, lekker door de bomen lopen op een asphalt track.

  Tweede deel op een weg voorbij wat boerderijen, en over the treinspoor, naar Uit&Meer voor lunch. Echt lekker Chef's Salade, en Carparccio gegeten.

  Derde deel, ietjes minder... door een hobellig weiland - heel langzaam om blessuren te vermijden. Dan op de dijk, voor bij wat practige oud huizen, met mooie tuinen.

  4de deel - een heel lang rechte pad, dan links door naar de bosjes weer. lekker gelopen. Niet zo snel - volgende keer - minder selfies, en meer tempo!

 4. kgos

  Vrijdag 28 september hebben wij de NS Naardermeer wandelroute gewandeld.
  In de routebeschrijving staat bij het kopje Horeca onderweg: In de omgeving van station Naarden-Bussum. Verder komt u onderweg geen horeca tegen. Het is dus aan te bevelen om zelf eten en drinken mee te nemen.

  Niets is echter minder waar. Wij zijn twee prachtige locaties tegengekomen namelijk: Gasterij Stadzigt, buiten Naarden bij het beginpunt van de Naardermeer route en Paviljoen Uit en Meer nabij Fort Uitermeer. Het zou goed zijn als de routebeschrijving hierop aangepast zou worden.

Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
Steun ons