Nederlands Kustpad deel 2

Terug naar forum overzicht

Nederlands Kustpad deel 2 LAW 5-2

Naar de routepagina
76reacties
Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
 1. Team Wandelnet

  Beste Teun Spaans,  Ik heb je bericht doorgegeven aan de padcooridnator van het Hollands Kustpad  Met vriendelijke groet  Fred Triep, Team Wandelnet

 2. hermine

  Vandaag mijn laatste etappe gelopen van het Hollands kustpad. Dit pad is een aanrader! Ik liep het vanaf januari 2013 in losse dagtochten. Voor wie het pad ook wil gaan lopen: ik heb een blog bijgehouden met verhalen en foto's. Zie www.depadenopdelanen.blogspot.com.

 3. TeunSpaans

  Het zuidelijk deel van het Westduinpark is een of twee jaar geleden heringericht. De beschrijving in het oude boekje klopt niet meer. De bewegwijzering is wel vrij redelijk.

  In afwachting van het nieuwe boekje heb ik een korte beschrijving opgesteld:
  http://teunspaans.blogspot.nl/2013/09/law-hollands-kustpad-kaart-7.html

 4. A.Nomes

  Het boekje LAW deel 3, Friesland-Groningen is te bestellen via de webwinkel maar ik heb het ook al in de winkel zien liggen!

 5. NicoKloek

  Ik heb met veel plezier dit pad gelopen. Veel variatie, echt niet alleen de Hollandse kust. Strand, zee, duinen, steden, polderlandschap, de bloembollen. Al met al zeer mooi.

  Wel 1 opmerking. Ik weet dat het beleid is om maar zeer beperkt rood/witte markeringen te plaatsen. Maar op dit pad is het echt zo nu en dan te weinig waardoor je het risico loopt fout te lopen. Dat is me ook een paar keer overkomen want de kaart is dan niet gedetailleerd genoeg. Ik heb nog een foto gemaakt van een kruising in een bos in de buurt van Schoorl waar ik fout ging en waar ik absoluut niet begreep waarom hier geen rood/witte markering geplaatst was terwijl er wel een paal stond met andere plaatselijke markeringen.

  Maar voor de rest... heerlijke route die ik nu weer op mijn site kan plaatsen.

  m.vr.gr.
  Nico Kloek
  www.wandelfotosite.nl

 6. Trudy

  Ik ben begonnen in Hoek van Holland, het was vandaag heerlijk wandelweer zo rond 20-22 gr. Ik wandel gemiddeld zo'n 10-15 km per keer. Wie wil meewandelen, ik kan niet op vaste dagen ivm onregelmatige diensten.
  Vgr Trudy

 7. Team Wandelnet

  Beste Marlin,  Bedankt voor je suggesties ten aanzien van overnachten en horeca langs dit pad. Andere wandelaars zullen hier blij mee zijn.  Met vriendelijke groet  Fred Triep, Team Wandelnet

 8. Team Wandelnet

  Beste Teun Spaans,  Ik heb je opmerking over de route bij Noordwijk- De Zilk doorgegeven aan de padcoordinator van het Hollands Kustpad  Geniet verder van het pad  Fred Triep, Team Wandelnet

 9. TeunSpaans

  Vorige week liepen we noordwijk - de zilk. Er klopten enkele zaken niet (meer) op kaart 21, ik hoop dat dit bij een herdruk hersteld kan worden.

  http://teunspaans.blogspot.nl/2013/05/law-hollands-kustpad-noordwijk-de-zilk.html

 10. Team Wandelnet

  Beste wandelaar Bokhoven,
  naar aanleiding van je reactie heb ik ook geprobeerde de volledige kaart te tonen. Dat lukt mij ook niet. Ik denk dat hkij door een of andere redenen niet geplaatst is.
  Ik zal het doorgeven aan mijn collega's van Wandelnet
  Fred Triep, Team Wandelnet

Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
Steun ons