Nederlands Kustpad deel 2

Terug naar forum overzicht

Nederlands Kustpad deel 2 LAW 5-2

Naar de routepagina
78reacties
Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
 1. TeunSpaans

  Vorige week liepen we noordwijk - de zilk. Er klopten enkele zaken niet (meer) op kaart 21, ik hoop dat dit bij een herdruk hersteld kan worden.

  http://teunspaans.blogspot.nl/2013/05/law-hollands-kustpad-noordwijk-de-zilk.html

 2. Team Wandelnet

  Beste wandelaar Bokhoven,
  naar aanleiding van je reactie heb ik ook geprobeerde de volledige kaart te tonen. Dat lukt mij ook niet. Ik denk dat hkij door een of andere redenen niet geplaatst is.
  Ik zal het doorgeven aan mijn collega's van Wandelnet
  Fred Triep, Team Wandelnet

 3. bokhoven43

  Ik kan de kaart niet openen van het hollands kustpad.
  Hebben anderen hier ook last van of ligt het probleem bij mijn computer?

 4. J_Hofman

  Heerlijke wandeling gehad van Kijkduin naar Waalsdorp. In het begin wat regen en hagel, maar verder goed weer. Een kleine mededeling voor de route in Den Haag. De Korte Vijverberg is op het moment afgesloten i.v.m. werkzaamheden aan het Mauritshuis en de Korte Voorhout is ook afgesloten i.v.m. straat werkzaamheden. In plaats van de korte Vijverberg, ben ik via het Plein en de Lange Voorhout en via de Schouwburgstraat, de Casuariestraat en de Prinsessegracht gewandeld.

 5. Joske

  het was een mooie tocht door een paar oude dorpen met mooie vergezichten. niet gedacht dat er boven in nog zo veel moois was

 6. Wandelnet

  Beste Marianne en Philip - Nog een aanvulling op het OV op het Hollands Kustpad (Noordelijk traject). In het hoogseizoen kun je gebruik maken van de Kustbus lijn 851. Dit is een zomerlijn en rijdt in het hoogseizoen het traject Petten - Callantsoog - Den Helder voor badgasten, toeristen en campings.Iedereen kan gebruik maken van de dienstregeling, ook minder-validen met een rollator, rolstoel of met een hulphond. Zie voor informatie www.kustbus.nl. We zullen deze informatie ook opnemen op de routepagina van het Hollands Kustpad. Met vriendelijke groet, Team Wandelnet.

 7. philip

  Op Marianne Smith
  Ik heb vorige week het Hollands Kustpad voltooid. Vorig najaar het eerste deel en vanaf juni het laatste stuk van De Zilk naar Den Helder en daarna nog in 2 etappes naar Den Oever.
  Wanneer je het een beetje uitkient is het met OV redelijk te doen. Ik loop stukjes tussen de 16 en 22 km. Eventueel kan ik je wel wat tips geven.

 8. Toos

  De eerste 22 km gewandeld. Vasn Hoek van Holland tot Kijkduin.

  Prachtige route, mooie natuur

  Jammer dat je in de plaats Monster tussen de paardepoep moet slalommen. Er lag ontzettend veel zowel op de voetpaden als op de fietspaden.
  Jammer!!

Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
Steun ons