Nieuw kampeerseizoen in de startblokken

31 maart 2018

Groene Koepel start seizoen natuurkampeerterreinenIn het paasweekend openen de meeste Natuurkampeerterreinen weer hun deuren. Ga dit kampeerseizoen zoveel mogelijk terreinen uitproberen en maak kans op mooie prijzen.

137 Natuurkampeerterreinen

Het is officieel lente en dat betekent dat de kampeerspullen weer van zolder mogen! De meeste Natuurkampeerterreinen openen hun deuren in het weekend van 31 maart t/m 2 april. In 2018 zijn er maar liefst 137 Natuurkampeerterreinen in Nederland én 13 in Frankrijk. Kampeerders die er dit jaar zoveel mogelijk uitproberen, maken kans op mooie prijzen.

Spaar ze allemaal

Kamperen in een boomgaard, in het bos, langs het water of bij de zee: de mogelijkheden zijn eindeloos. Om kampeerders te stimuleren die diversiteit te ontdekken, is er dit jaar de stempelactie “Spaar ze allemaal” opgezet. Kampeerders met de meeste stempels maken kans op prachtige prijzen. Van een weekend winterkamperen in een tipi met houtkachel, tot de SunStofey, een draagbare zonne-oven voor op de camping.

Groene Boekje

De Natuurkampeerterreinen blijven onverminderd populair. Het afgelopen jaar zijn de overnachtingscijfers weer licht gestegen. Meer dan 50.000 kampeerders kochten Het Groene Boekje met informatie over alle Natuurkampeerterreinen en de Natuurkampeerkaart.

Stichting De Groene Koepel

De Natuurkampeerterreinen zijn samen  met de GroepsNatuurkampeerterreinen, de Trekkershutten en het DGK Lab vertegenwoordigd binnen De Groene Koepel. Onder de vier kernwaarden natuurbeleving, duurzaamheid, cultuurhistorie en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) zet de Groene Koepel zich in voor de ‘groene verblijfsaccommodaties’.

Stempelkaart

Alle informatie over Natuurkampeertereinen en de stempelkaart ‘Spaar ze allemaal’ vind je op Natuurterreinen.

 

Foto: kamperen in de boomgaard (Groene Koepel)

Steun ons