Nieuwe padcoördinatoren komen bijeen

16 september 2013

In het afgelopen jaar zijn veel nieuwe padcoördinatoren het team van Wandelnet komen versterken. Afgelopen zaterdag 14 september kwamen zij in Amersfoort bijeen om kennis te maken met elkaar en met enkele medewerkers van het bureau.

Joep Naber, coördinator LAW-zaken bij Wandelnet, vertelde de padcoördinatoren wat precies van ze verwacht wordt en welke uitdagingen ze mogelijk te wachten staan. Naast dat een coördinator markeerders aanstuurt en aanspreekpunt is voor 'zijn' route, houdt hij ook nauw de ontwikkelingen in de gaten. Ankie van Dijk, die verantwoordelijk is voor belangenbehartiging bij Wandelnet, gaf handige tips hoe je een knelpunt kunt aanpakken.

Na de lunch voegden ook de huidige padcoördinatoren zich bij de groep en kregen zij als een eerste een inkijkje in het nieuwe Meldpunt Wandelen. Op deze nieuwe website kunnen wandelaars eenvoudig een melding doen als er iets mis is op een wandelpad. Binnenkort wordt de site Meldpunt Wandelen gelanceerd.

Nieuwe padcoördinatoren Wandelnet

Nieuwe padcoördinatoren, v.l.n.r. Henk Oosterhuis (Noaberpad-noord), Erik Kool (Graafschapspad), Jolanda Denekamp (Nivon), Jan Koops (Noaberpad-zuid), Joep Naber (Wandelnet), Hans Beekman (Overijssels Havezatepad), Carin Oosterhuis (vrouw van Henk), Theo Post (wandelpost), Bert Boetes (Zuiderzeepad), Albert-Jan van Klaveren (Zuiderzeepad), Paul Booms (Floris V-pad).

Steun ons