Nieuwe routes en gidsen

Op het PieterpadNaast de nieuwe gidsen van Wandelnet (Pelgrimspad, Marskramerpad, Zuiderzee- pad, Groot-Frieslandpad) verschijnen er voorjaar 2016 ook gidsen van het Nivon.

Pieterpad en Trekvogelpad

Zowel het Pieterpad (deel 2) als het Trekvogelpad worden in een nieuw jasje gestoken. De pad- groep Trekvogelpad is druk bezig om ‘de langste natuurroute van Nederland’ door de Volgermeer- polder te leiden en over Park Vliegbasis Soesterberg. Of dat gaat lukken? In de loop van 2016 zullen we het weten! 

Nieuwe vrijwilligers

Het wandelwerk is flink in beweging. Dat vraagt om de instroom van nieuwe mensen. Het Nivon zoekt op dit moment vrijwilligers in Zeeland (Oosterscheldepad) en in Overijssel (Maarten van Rossumpad). Daarnaast kan het Nivon op meerdere routes nieuwe markeerders gebruiken om de routes voor komend jaar weer helemaal op orde te hebben.

Kijk op www.nivon.nl/vacatures en meld je aan via ikwilmarkeren@nivon.nlOok Wandelnet is nog op zoek naar vrijwilligers, wil je meer weten over het vrijwilligerswerk van Wandelnet kijk dan op vrijwilligers van Wandelnet of op de specifieke vacaturepagina.

Steun ons