Nieuwe thriller over Vierdaagse Nijmegen

19 mei 2015

cover voor mijn beste wandelmaatje‘Voor mijn beste wandelmaatje’ is de nieuwste thriller van Rudy Dek die zich afspeelt tijdens de beroemde Vierdaagse van Nijmegen. Een spannend boek waarin stadsdetective Rogier Hoofs wederom aan de slag moet.

Op 23 mei neemt Johan Willemstein, marsleider van de Vierdaagse Nijmegen, het eerste exemplaar van ‘Voor mijn beste wandelmaatje’ in ontvangst uit handen van schrijver Rudy Dek. In het boek ontmoet wandelaar Leopold in een EHBO-tent de wonderschone Chu Lan en krijgt Museum Valkhof te maken met een kunstroof.

‘Voor mijn bete wandelmaatje’ is het achtste deel uit de serie rond de Vierdaagse met een hoofdrol voor de Nijmeegse stadsdetective Rogier Hoofs. Wie de reeks volgt, maakt ook steeds meer kennis met de persoon die Rogier Hoofs is. Terwijl Rogier allerlei ellende oplost, komt hij meer over zichzelf te weten. “Dat levert” aldus auteur Rudy Dek “helaas voor hem – maar gelukkig voor de lezer – weer allerlei nieuwe problemen op”.

Het boek is verkrijgbaar in de boekhandel of de webwinkel van QV Uitgeverij. Eerder verschenen van Rudy Dek: ‘Bloed door lopen’, ‘4 dagen pijn’, ‘De Goudenkruisdragers’, ‘Dood van een marsleider’, ‘Het verdriet van de Vierdaagse’, ‘De Vrijdagmoorden’en ‘De dood of de gladiolen’.

 

Foto: cover van 'Voor mijn beste wandelmaatje'

Steun ons