Nieuwe wandelkaarten Zuid-Limburg

25 juli 2017

wandelkaart Zuid-LimburgVoor een wandeling met hoogteverschillen ben je in Zuid-Limburg op het juiste adres. Op de vernieuwde wandelkaarten van de VVV Zuid-Limburg vind je de mooiste wandelroutes.

Wandelroutes

De gekleurde paaltjeswandelingen in Zuid-Limburg. Misschien wel het oudste netwerk in één van de populairste wandelgebieden van Nederland. De rondwandelingen brengen je over heerlijk glooiende groene hellingen en uitgestrekte plateaus met telkens andere, schitterende vergezichten. De VVV heeft nu drie geheel vernieuwde wandelkaarten uitgebracht met daarop meer dan 300 gemarkeerde wandelroutes. Volop keus dus voor elke wandelaar. Voor meer informatie ga je naar VVV Zuid-Limburg.

Krijtlandpad

Geen zin om elke dag terug te keren naar het beginpunt van je wandeling in het Limburgse heuvelland? Loop dan het Krijtlandpad. Op je tocht van 90 kilometer loop je dwars door het zuiden van Limburg. De route is onlangs nog weer mooier geworden. De verlaten Curfsgroeve is nu een prachtig, nieuw hoogtepunt op de etappe tussen Valkenburg en Maastricht. Vanaf het uitkijkplateau heb je een uniek zicht op de steile wanden van de groeve.

 

Foto: cover wandelkaart Zuid-Limburg, Parkstad (VVV Zuid-Limburg)

Steun ons