Nieuwsoverzicht

 • 16 oktober 2018 Nieuw op wandelnet.nl: boswachterspaden

  Vanaf vandaag bieden we je nieuwe wandelroutes op wandelnet.nl: de boswachterspaden. 41 routes die uitgestippeld zijn door de boswachters van Staatsbosbeheer. En het leuke, elk seizoen komen er nieuwe boswachterspaden bij.

 • 15 oktober 2018 Inlogproblemen verholpen

  De afgelopen dagen was het door technische problemen helaas niet mogelijk in te loggen op onze website en gebruik te maken van alle faciliteiten.

 • 10 oktober 2018 Recreatieve belangenorganisaties teleurgesteld in plan ProRail

  ANWB, Fietsersbond, Landelijk Fietsplatform en Wandelnet zijn teleurgesteld in het plan van ProRail om de 120 onbewaakte overwegen in Nederland met betonblokken geforceerd af te sluiten. ProRail schendt hiermee de afspraak die ze in 2016 heeft gemaakt met het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat en de recreatieve belangenorganisaties.

 • 9 oktober 2018 Europese wandelorganisatie zet in op promotie E-wegen

  De Europese wandelorganisaties kwamen bijeen in Echternach. Ook Wandelnet was erbij.

 • 5 oktober 2018 Netwerkbijeenkomst 'Kwaliteit recreatieve routes'

  Op dinsdag 2 oktober 2018 organiseerden Wandelnet, Fietsplatform en Wielersportbond NTFU een routenetwerkbijeenkomst rondom het thema 'Kwaliteit recreatieve routes'. Vertegenwoordigers van netwerkbeheerders, provincies en regionale promotieorganisaties kwamen vanuit alle regio’s naar Kasteel Woerden waar gastheer Routebureau Utrecht ons ontving.

 • 4 oktober 2018 Zoetermeer tekent Charter for Walking

  Wethouder Marc Rosier heeft namens de gemeente Zoetermeer het Charter for Walking ondertekend. De gemeente verklaart hiermee dat zij zich wil inzetten voor een goed voetgangersbeleid: veilig en prettig lopen zonder barrières. Na Tilburg en Eindhoven is Zoetermeer de derde gemeente in Nederland.

 • 2 oktober 2018 Stem op wandelnet.nl

  Wandelnet.nl is genomineerd voor de titel ‘Website van het Jaar 2018’ in de categorie Vrije Tijd.

 • 1 oktober 2018 Vrijwilliger Frans Meijdam ontvangt lintje

  Het was een bijzondere dag voor vrijwilliger Frans Meijdam afgelopen donderdag. Niet alleen werd het wandelroutenetwerk Hoeksche Waard in 'zijn' Zuid-Holland geopend, ook kreeg Frans een Koninklijke onderscheiding opgespeld door burgemeester Govert Veldhuijzen van gemeente Nissewaard.

 • 28 september 2018 Nederland en België samen op nieuwe handwijzer Hulst

  In Zeeuws-Vlaanderen komen veel wandelroutes samen. In Hulst helpt de nieuwe wandelhandwijzer de wandelaar weer goed op weg.

 • 24 september 2018 Heel Zuid-Holland wandelt

  Ook de Hoeksche Waard heeft een wandelknooppuntennetwerk. Je kunt nu overal in Zuid-Holland wandelen via knooppunten.

Steun ons