Nieuwsoverzicht

 • 8 maart 2018 Benchmark actieve gezonde steden

  Amsterdam, Utrecht en Rotterdam voeren het beste beleid om een gezonde en klimaatvriendelijke stad te worden, maar Den H ...

 • 5 maart 2018 Wandelnet ontmoet wandelaars op Fiets- en Wandelbeurs

  De vrijwilligers van Wandelnet kregen heel wat vragen op zich af gevuurd op de Fiets en wandelbeurs. En er was extra aandacht voor het Elfstedenpad en het Zuiderzeepad.

 • 20 februari 2018 Wandelnet aanwezig op de Fiets en Wandelbeurs

  Op vrijdag 2, zaterdag 3 en zondag 4 maart vindt de Fiets en Wandelbeurs plaats, dé beurs voor fiets- en wandelliefhebbers. Dit jaar dus niet twee, maar drie dagen! De locatie is hetzelfde gebleven: de Jaarbeurs in Utrecht. Ook Wandelnet is aanwezig.

 • 19 februari 2018 Nieuw Streekpad Noardlike Fryske Wâlden

  De eerste gids van het nieuwe Streekpad de Noardlike Fryske Wâlden is uitgereikt aan de Friese gedeputeerde Johannes Kramer. De wandelgids is binnenkort te koop op de Fiets en Wandelbeurs in Utrecht.

 • 15 februari 2018 Lezingen Fiets en Wandelbeurs; van Madagaskar tot Trondheim

  Tijdens de Fiets en Wandelbeurs zijn er ruim 100 lezingen en workshops. Joep Naber, directeur Wandelnet, maakt je wegwijs in de Nederlandse wandelnetwerken en neemt je over het Elfstedenpad.

 • 12 februari 2018 Een wandeling rondom Zuid-Limburg is Wandelroute van het Jaar 2018

  De route 'Een wandeling rondom Zuid-Limburg' is uitgeroepen tot Wandelroute van het Jaar 2018. Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig kreeg de bijbehorende trofee uitgereikt op de eerste dag van de Fiets en Wandelbeurs in Gent (B).

 • 7 februari 2018 Nieuwe wandelgidsen bij onze zuiderburen

  Een nieuwe route van de Grote Routepaden: de Wandelronde Vlaanderen, één van de langste rondwandelwegen in Europa.

 • 25 januari 2018 Onderhoud routes zaak van vrijwilligers

  De markering van een wandelroute vraagt voortdurend om onderhoud.Omroep Venlo filmde Albert Melskens, beleidsvrijwilliger voor Wandelnet in Limburg.

 • 22 januari 2018 Nieuwe wandel- en fietsroute brengen Romeinse Rijk tot leven

  Wandelen en fietsen langs historisch erfgoed wordt eind april nog leuker met het Romeine Limes-pad en de Romeinse Limes fietsroute. Deze nieuwe wandel- en fietsroute gaan dwars door Nederland: van Katwijk, via Leiden en Utrecht, naar Nijmegen.

 • 20 januari 2018 Drie nieuwe bestuursleden voor Wandelnet

  Afgelopen zaterdag hebben drie nieuwe leden plaatsgenomen in het bestuur van Wandelnet. Toon Naber, die de voorzittershamer overneemt van Arie de Jong, Simon Middelkamp en René Vrugt. We stellen ze graag aan je voor.

Steun ons