Nieuwsoverzicht

 • 8 november 2018 Hartstocht Winter Walk

  Zaterdag 8 december is de Hartstocht Winter Walk in het Almeerderhout. Met onderweg Christmas carols, een koek-en-zopie post en een echte beverburcht.

 • 27 oktober 2018 Wandelen op de Twentse Wallen

  Wandelen op de Twenste wallen. De Apenberg, Kuiperberg, Tankenberg of Austieberg beloven vergezichten zoals je die alleen in het buitenland verwacht

 • 25 oktober 2018 Elfstedenpad vertaald

  Speciaal voor alle Friese wandelaars heeft het Elfstedenpad vanaf nu een Friese vertaling. En omdat de beroemde schaatsvariant internationale allure heeft, bieden we ook meteen een Duitse en Engelse vertaling.

 • 18 oktober 2018 E-book Lopen Wil Iedereen

  Journalist Derk van der Laan schreef ene ode aan het dagelijks te voet gaan.

 • 16 oktober 2018 Nieuw op wandelnet.nl: boswachterspaden

  Vanaf vandaag bieden we je nieuwe wandelroutes op wandelnet.nl: de boswachterspaden. 41 routes die uitgestippeld zijn door de boswachters van Staatsbosbeheer. En het leuke, elk seizoen komen er nieuwe boswachterspaden bij.

 • 15 oktober 2018 Inlogproblemen verholpen

  De afgelopen dagen was het door technische problemen helaas niet mogelijk in te loggen op onze website en gebruik te maken van alle faciliteiten.

 • 10 oktober 2018 Recreatieve belangenorganisaties teleurgesteld in plan ProRail

  ANWB, Fietsersbond, Landelijk Fietsplatform en Wandelnet zijn teleurgesteld in het plan van ProRail om de 120 onbewaakte overwegen in Nederland met betonblokken geforceerd af te sluiten. ProRail schendt hiermee de afspraak die ze in 2016 heeft gemaakt met het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat en de recreatieve belangenorganisaties.

 • 9 oktober 2018 Europese wandelorganisatie zet in op promotie E-wegen

  De Europese wandelorganisaties kwamen bijeen in Echternach. Ook Wandelnet was erbij.

 • 8 oktober 2018 Vrijwilligersdag Wandelnet

  Schip ahoi! Op zaterdag 6 oktober waren 150 vrijwilligers van Wandelnet te gast bij Batavialand in Lelystad voor de jaarlijkse vrijwilligersdag. Elk jaar organiseren we deze dag om alle vrijiwilligers in het zonnetje te zetten.

 • 5 oktober 2018 Netwerkbijeenkomst 'Kwaliteit recreatieve routes'

  Op dinsdag 2 oktober 2018 organiseerden Wandelnet, Fietsplatform en Wielersportbond NTFU een routenetwerkbijeenkomst rondom het thema 'Kwaliteit recreatieve routes'. Vertegenwoordigers van netwerkbeheerders, provincies en regionale promotieorganisaties kwamen vanuit alle regio’s naar Kasteel Woerden waar gastheer Routebureau Utrecht ons ontving.

Steun ons