Nivon

Nivon NatuurvriendenNivon NatuurvriendenNivon Natuurvrienden Nederland
Plantage Middenlaan 2F
1018 DD Amsterdam
tel.: (088) 0990900
e-mail: info@nivon.nl
internet: www.nivon.nl

Het Nivon is een vereniging van mensen, die met elkaar en voor elkaar werken aan een samenleving die eerlijk is en groen. Het Nivon is gebaseerd op de sociaal democratische beginselen en werkt graag samen met andere organisaties. Het Nivon heeft daarvoor afdelingen, landelijke werkgroepen, Nivon natuurvriendenhuizen en Nivon kampeerterreinen.

Het Nivon telt 20.000 leden en is lid van de NFI (Naturfreunde Internationale). Dit is het grootste internationale netwerk van mensen voor cultuur en natuur.

Nivon agenda

Het Nivon biedt allerlei activiteiten, plekken en producten die ruimte geven aan de kracht van mensen. Dit kunnen reizen zijn waarin samen op avontuur wordt gegaan, maar ook thema-activiteiten. In deze agenda vindt u een overzicht van de activiteiten van het Nivon.


Nivon Natuurvriendenhuizen

Een Nivon Natuurvriendenhuis biedt u een goed verblijf tijdens een meerdaagse wandeling. Altijd in het in het groen met de luxe van eenvoud. Wij bieden u (zo mogelijk) een eigen slaapkamer met medegebruik van keuken, eetzaal en sanitair. Zo combineert u privacy met gezelligheid. Kijk hier voor de lijst van Nivon Natuurvriendenhuizen in Nederland.

Steun ons