Profiel van RinusHulzinga

Wandelgegevens

  • Wandelen betekent voor mij OV, Ontspanning, Kaart, Alleen, Terras, Buitengebied, Prestatie, Markering volgen

Beschrijving

Dit Wandelnet-lid heeft nog geen persoonlijke beschrijving ingevuld.

Logboek
Aantal km Datum Traject
10km
13 april 2019 73ste Julianatocht

Samen met Mukkuz op naar Heerenveen. Bij de accommodatie van de gelijknamige voetbalclub is de start van de tocht. Ondanks de vele auto's is het bij de inschrijving opvallend rustig. Dit blijft, naar later blijkt ook tijdens de wandeling. Het is met 5C behoorlijk koud maar gelukkig blijft het op een enkel hagebuitje en sneeuwvlokje na droog. De route is zeer teleurstellend en gaat voor 90% door de straten van Heerenveen. Alleen het stuk langs de Engelenvaart (ruim 1 km) kan mij bekoren. De organisatie van dit evenement hoeft dus niet weer op mijn deelname te rekenen. Rond 12.30 uur zijn we weer thuis. Een voldaan gevoel overheerst. Dat dan weer wel!

18km
7 april 2019 Lux Aeterna

Het tweede traject van het Odulphuspad. Vanaf de kerk in Oudega SW via Workum naar Hindeloopen. Het eerste deel gaat langs de Oudegaaster Brekken naar Nijehuizem. Een gehucht onder de rook van Workum. In deze plaats een korte pauze op het terras. Cappucine met appelgebak. Vervolgens langs de oude haven en door de weilanden richting Hindeloopen. Prachtig weer, 20 C en volop zonneschijn. In de korte broek dus. Op te rugweg in de auto nog het "Novice" stempel gehaald bij "Bij Kootje bij de brug". Rond 15.00 uur weer thuis. Het Odulphus pad smaakt naar meer. Het derde traject zal dan ook niet lang op zich laten wachten.

15km
31 maart 2019 LAW 1-1 (06) Beetsterzwaag - Hoornsterzwaag

Samen met Wieke en Mukkuz het grootste gedeelte van dit traject gelopen. Tot aan het begin van de Ds.ten Catewei. Gestart bij Lindestein in Beetsterzwaag. Via de Golfbaan langs de Alde Hearrewei richting De Hemrik. Vis een mooi bospad komen uit bij de Opsterlandse Compagnonsvaart. Langs de "stille" kant naar de brug en vervolgens aan de overkant weer terug tot aan het Nytapspaad. Dit Schelpenpad brengt ons na ca. 1,5 km op een asfaltweg. Hier linksaf en na 150 meter rechts een breed schelpenpad op. Deze komt uit op de Bij de Leijwei. Hier gaan we de mist in. We zien een markering over het hoofd en volgen de weg i.p.v. rechts af te gaan om via een ruiterpad op de Ten Catewei te komen. Niet getreurd overigens, na ca. 1km komen we aan bij de auto. Samen terug naar Beetsterzwaag alwaar Wieke overstapt in haar eigen Kia Picanto. Al met al een heel mooi traject. Droog weer een graadje of negen.

20km
24 maart 2019 Eerste traject St. Odulphuspad

Eerst met de auto naar Oudega SWF. Vervolgens op de fiets naar het centrum van Bolsward. Daar begint de etappe. Het eerste deel is ronduit saai, langs de autosnelweg op naar Wolsum. Helaas is Kootje bij de brug gesloten, dus zonde koffie en stempel door naar Blauhuis. Ook de plaatselijke herberg is dicht. Dan maar snel ff een broodje op het bankje en door. Via de Hemdyk laat ik Blauhuis voor wat het is. Eindelijk na ca. 9 km gaat de route door de weilanden langs Parregea. Vervolgens over een mooi smal fietspad en betonpad naar Greonterp. Hier een bezoekje gebracht aan de kapel waar veel aandacht is voor Gerard van't Reve, welke hier heeft gewoond. Na een paar regels in het gastenboek te hebben geschreven vervolg ik de tocht via de Brekken naar de finish in Oudega. Hop in de auto en op naar Bolsward om de fiets weer in te laden. Rond drie uur weer thuis. Een prachtige dag, mooi helder weer, droog en met negen graden prima wandeltemperatuur. Mooie vergezichten met karakteristieke Hollandse luchten.

11km
17 februari 2019 Winterwandeling

Onder werkelijk prachtige weersomstandigheden de tocht afgelegd. Samen met Wieke en Mukkuz natuurlijk. Start en finish bij It Stee in Surhuisterveen. Eerst richting Harkema en dan via it Langpaad naar Surhuizum. Vlak buiten het dorp na 7,4 km pauze. Helaas vergeten endomondo weer aan te zetten. Bij terugkomst nog een lunch op het terras.

10km
10 februari 2019 Winterwandeltocht Invictus

Start en finish bij RCN Appelscha. Mooi route en goed aangegeven. Wel jammer dat het op de rustplaats onderweg superdruk was. Maar doorgelopen dus. Voor Mukkuz totaal geen probleem. Nog niet eerder een tocht gelopen met zoveel deelnemers. Daardoor nagenoeg de gehele route in "optocht" gelopen. Dit is toch echt minder leuk! Blijkt eens te meer dat wandelen aan populariteit wint.

10km
19 januari 2019 36ste Winterwandeltocht

Onder prachtige (winterse) omstandigheden deze mooie tocht gelopen. Start en finish bij Talant in Beetsterzwaag. Veelal door het bos richting Het Witte Huis in Olterterp. Deze. rustplaats links laten liggen. De weg over en opnieuw het bos in richting Poostweg. Ook deze oversteken. Via de golfbaan en achter Lauswolt langs weer richting It Trefpunt bij Talant. Samen met Mukkuz mijn trouwe kuiermaat. Het prestatiekruis 500 km gekocht. Op naar de volgende, 750 km aan georganiseerde wandeltochten!

10km
5 januari 2019 Nieuwjaarstocht

De eerste tocht van 2019. De Nieuwjaarstocht van WIK. Start en Finish clubhuis Harkema Opeinde. Mooie tocht langs voor ons nog onbekende wandelpaden. Na 6km rust in Drogeham en vervolgens terug naar Harkema. Mukkuz loopt als de brandweer. Met 8 C en droog prima wandelweer.

10km
28 december 2018 Slach om'e Toer

Voor de tweede keer deze tocht gelopen. Weersomstandigheden prima. ca. 8C en droog. Wel bewolkt. Ruim 1100 deelnemers. Bij de eerste rust ongeveer 20 minuten moeten wachten op de controle stempel. De route ging ten noorden van Surhuizum. Niet bijster mooi. Denk niet dat deze volgend jaar op mijn agenda staat.

19km
1 december 2018 LAW 1-1 (05) Drachtstercompagnie - Beetsterzwaag

Verdeeld over meerdere "wandeldagen" heb ik deze etappe afgelegd. Het laatste deel vanuit Ureterp naar Beetsterzwaag. Auto bij Lyndesteyn, orde fiets naar het Lijteplein en vervolgens op de kuierlatten weer naar de auto. De fiets weer opgehaald en terug naar huis. Het eerste deel van deze etappe was een beetje saai, Het tweede deel daarentegen erg mooi. Prima temperatuur en droog (9C)

10km
3 november 2018 Najaarstocht Zeegse

Samen met Mukkuz deze tocht gelopen. Al om 09.30 uur in Zeegse. Erg druk bij de start. Deze tocht verdient wat mij betreft het predicaat "Mooiste van 2018". Prachtige route door het schitterende Drentse A gebied. Ca. 80% van de route gaat over onverharde paden. Rust bij het pannenkoekenrestaurant in Gasteren. Hier overigens geen gebruik van gemaakt. In de laatste km nog "verdwaald" maar op basis van het richtingsgevoel weer "on route" gekomen.

20km
21 oktober 2018 Wandel2daagse Drentse Hooglanden

Vandaag vetrekken we, na afscheid te hebben genomen van de B&B om kwart over negen voor de tweede etappe. Die voert ons langs zandpaden en kronkelwegen naar onze eerste stop bij de Orvertel Markt. een bungalowpark net buiten Orvelte. Helaas is men niet berekend op de toeloop en is de koffie nog lang niet klaar. Het volgende tot de tweede stop bedraagt negen km en is ronduit teleurstellend. Lange wegen worden afgewisseld met nog langere wegen. Uiteindelijk komen we aan in Orvelte. Onderweg nog flink last gehad van mijn linkerhak maar wonder boven wonder heb ik er "door heen" kunnen lopen. ook Wieke houdt ondanks wat fysieke pijntjes de moed erin. In Orvelte neemt Wieke een kop soep en ik een bakje bruinen bonen met spek. Na deze rust de wachten ons de laatste vier km door een prachtig stukje natuur. (kan dus wel) Om half twee zijn we bij de auto en gaan we richting Drachten om bij Pap en Piep een hapje te eten en Mukkus weer mee naar huis te nemen. Een zeer geslaagd weekend en zeker voor herhaling vatbaar. Wat mij betreft tot de W2D2019!

20km
20 oktober 2018 Wandel2daagse Drentse Hooglanden

Vanuit hotel Meursinge in Westerbork richting de N381 en over het Scharreveld weer terug naar de Westerborker kant. Eerste rust na 6,5 km bij Kampeerterrein De Borkerheide. Vervolgens op naar de tweede stempelpost in Zwiggelte. Meteen maar door naar de laatste rust. Na 20 km weer terug bij Meursinge. Twee lekkere biertjes op terras en op naar de B&B. Wat een prachtige plek, Het Borkerstekkie is een ware aanrader. Lekker gegeten in het Ierse restaurant de turfsteker. Al met al een prima eerste dag, samen met Wieke een weekendje aan de wandel.

10km
14 oktober 2018 Herfstwandeltocht

Samen met Wieke en Mukkuz naar Ekehaar voor de Herfstwandeltocht. Ter hoogte van Ureterp en fikse omleiding t.b.v. wegwerkzaamheden. Bij Assen afslag Hooghalen gemist dus via afslag Rolde binnendoor richting Ekehaar. Prachtig weer, dat dan weer wel. De eerste 6 km zijn zeker de moeite waard. Wel jammer dat de splitsing van de diverse afstanden pas na 6 km is. De laatste vier kilometer zijn best wel saai te noemen. Deze voert ons langs een asfaltweg terug naar het Dorpshuis in Ekehaar. Op de terugreis nog even bij de Appie langs en thuis nog even heerlijk van "de plaat" gegeten. Gewoon omdat het kan! 14 oktober er 2018 20C.

10km
6 oktober 2018 Klaverblad van het Noordenveld

Al om 08.20 uur vertrokken naar Roden. Vanwege festiviteiten is het centrum van Roden afgesloten en daardoor de startlocatie moeilijk ter vinden. Als we op weg gaan blijkt de omschrijving niet in overeenstemming met de route pijlen. We besluiten toch maar met het zog mee te lopen. Vanaf punt 7 op de omschrijving klopt het weer. We wandelen door het prachtige natuurgebied Mensinge en het Sterrenbos naar Roderesch. In Herberg de Es (na 6,5km) controle en tijd voor een lekker bakje koffie. Dan terug richting Roden. Al met al een mooie tocht. In de ochtend 9 graden en bij aankomst 17 graden. Lekker in de korte broek.

10km
22 september 2018 Nazomertocht

Samen met Wieke de Nazomertocht gedaan. Start en finish vanuit wegrestaurant De Raket in Rogat. Route van 10 km door het Reestdal. ca. 15 graden, prachtig wandelweer. Consumpties onderweg bij controle zijn gratis. Dus voor mij een broodje Knak en voor Wieke een broodje Hamburger. Wat mij betreft zeker voor herhaling vatbaar!!

16km
9 september 2018 LAW 1-1 (04) Oostermeer - Drachtstercompagnie

In twee etappes deels volbracht. Eerder vanaf huis tot aan Muntsjegroppe. Het vervolg tot in Houtigehage.

10km
7 juli 2018 Swaddekuier

Prachtige route vanuit Buitenpost naar Rohel en weer terug. Ca.23 C. Opbrengst komt ten goede van ALS. Volgens de regels mochten er geen honden mee, echter Mukkuz heeft gewoon meegedaan. Had het wel erg warm en moest regelmatig even rusten. Gelukkig twee stempelposten onderweg. Hier tussenin zelf enorm veel last van mijn rechterhak gehad. Balen! Maar toch mooi weer een tocht volbracht, op naar de volgende!!

24km
20 mei 2018 W2D Drentse hooglanden

Start en finish Beilen: Dit keer richting Hijken en weer terug. Met een trekpontje over het Oranjekanaal. Eerste rust in Hijken. Best last van mijn voet. Vlak voor het Hijkerveld bij de schaapskooi weer even een rust gepakt. Vervolgens over het Hijkerveld naar de tweede rustplaats op camping De Tuinfluiter, Vorreveld. Prima plek. Laatste stuk van 7 km even flink doorgestapt. Blijf last houden van de rechter hak. Verder geen blaren en totaal geen problemen. Deze route was mooier dan die van gisteren. Ca. 24C dus korte broek en t-shirt.

22km
19 mei 2018 W2D Drentse hooglanden

Start en finish Beilen: Mooie tocht en prima georganiseerd. Vanuit Beilen richting Spier en weer terug. Vooral het stuk over het Terhorsterzand was meer dan de moeite waard. Drie rustpunten onderweg. Was ook wel nodig want erg veel last gehad van de rechter hak. Waarschijnlijk een peesplaatontsteking. Kan wel eens een langdurige blessure zijn. Weer was trouwens prima 16C en droog.

20km
8 april 2018 LAW 1-1 (03) Broeksterwoude - Oostermeer

Onder prachtige omstandigheden ca. 18C deze etappe gelopen. Bij de brug over Zwartkruis afslag gemist en daardoor een nagenoeg onbegaanbaar pad genomen langs de Kuikhornstervaart tot aan de Burgumermar. Ruim 2 km ploeteren dus. Mocht de pret niet drukken overigens. Mooi om te zien en te ervaren dat het landschap verandert. Bij Broeksterwald nog open en ruig natuurterrein, dichter bij Eastermar de kenmerkende boswallen en zandpaden.

12km
14 januari 2018 Jonkerskuier

Samen met Mukkuz voor de eerste keer de Jonkerskuier gelopen. Start en finish in Jonkersvaart. Vertrek in het dorpsschool Het Jonkertje was zeer slecht geregeld en ronduit chaotisch te noemen. Verder wel een mooie tocht. Ondermeer over onverharde paden, door het Nanningabos en natuur gebied De Coendersborgh. Vooral het stukje langs Nuis over smalle paadjes was erg mooi. Met 2C best wel koud maar wel droog. Wat mij betreft eenmalig!

15km
6 januari 2018 Nieuwjaarswandeltoch

Vanuit de voetbalkantine van Harkema Opeinde richting Ophuis, Kortwoude, Opende en door Surhuisterveen langs de vaart weer terug naar Harkema. Redelijk weer en 6C. Sommige stukken waren erg nat, maar over het algemeen goed te doen. Behoorlijk grieperig deze dag maar flink doorgestapt. De tocht in 2 en een half uur gelopen. Flink van opgeknapt. Zoals altijd krijg ik meer energie van wandelen en ik merk weer hoeveel plezier ik hieraan beleef!!

16km
24 september 2017 LAW 1-1 (02) Ee - Broeksterwoude

Vroeg in de ochtend in dichte mist met de bus vertrokken naar Broeksterwald. De bus geparkeerd aan de Dwarloane. Vervolgens op de fiets naar het startpunt te Ee. Zowaar een hele uitdaging. Om 09.15 op stap vanuit Ee langs het Grootdiep naar Dokkum. Dwars door Dokkum via Bonifatius naar Damwoude en over it Fermanjepaad terug naar de bus. Aankomst aldaar 12.05. Al met al geen bijzondere etappe, te veel saaie rechte stukken. Het weer maakte veel goed.

24km
18 augustus 2017 LAW 9-2 (03) Braamt - Millingen a/d Rijn

De zwaarste etappe tot nu toe. Vooral het stuk door het Bergerbos met veel klimwerk was erg zwaar maar niet minder leuk. Het stuk van Spijk naar Tolkamer over de dijk was eentonig en teleurstellend. Vlak na aankomst in Millingen aan de Rijn een enorme hoosbui. Met bus en trein weer naar huis.

17km
17 augustus 2017 LAW 9-2 (02) Zelhem - Braamt

Prachtige etappe. Heel divers landschap, mooie zandpaden en vergezichten. Prima B&B bij de Auberge in Braamt. Dit geldt overigens niet voor de warme maaltijd. Zelden zo slecht gegeten. 20C zo nu en dan een spatje regen maar overwegend droog.

17km
16 augustus 2017 LAW 9-2 (01) Vorden - Zelhem

Ietwat tegenvallende route. Meerdere malen verdwaald. Binnenkomst Zelhem ronduit teleurstellend. Mooie B&B. Temperatuur rond 20C en droog.

10km
10 juni 2017 Zomerwandetocht

In de ochtend eerst met Mukkuz langs de Leyen gelopen (6km) Daarna richting Boornbergum en om 10.00 gestart met de wandeltocht. Richting Smalle Ee, de Sanding en via Kortehemmen weer terug naar BB. Mooi weer, stevig door gewandeld. Bekende omgeving, toch iets minder.

10km
4 juni 2017 Negende Landloperstocht Veenhuizen

Voor de tweede keer meegedaan aan deze tocht . Een mooie route, veelal over gras en zandpaden waarbij Mukkuz lekker los kon. Weinig passanten onderweg en prima weer. Zeker voor herhaling vatbaar!

11km
12 maart 2017 Winterkwartet 4 Schoonoord

Mooie tocht door de bossen en het Sleenerzand. Van Schoonoord naar Noordsleen en weer terug. Prima wandelweer. Halverwege in Noordsleen terrasje gepakt.

10km
28 december 2016 Slach om e Toer

Vanuit Surhuizum mijn eerste "Slach om e Toer". Mooie route over veelal onverharde paden. Richting Surhuisterveen en via een stukje door de "Mieden" weer terug naar Surhuizum. Prima georganiseerd en bepijld. Meer dan 1000 deelnemers en Mukkuz mee natuurlijk. Ging prima!

15km
29 oktober 2016 Najaarswandeling WIK

Prachtige weersomstandigheden. Start vanuit Snackbar It Bearske te Beetsterzwaag. Via it Skeanpaad langs de bosrand en de A7 door de tunnel richting Nij Beets. Bakje koffie na 6 km bij Halte Leppedijk. Vervolgens met een lus door het dorp langs het Damshus en via het fietspad langs de weg en over het viaduct terug naar Beetsterzwaag. De laatste 9 km zijn wat mij betreft niet WIKwaardig. Eentonig! Dankzij het mooie weer wel een grote opkomst.

23km
14 oktober 2016 Jabikspaad

Van St.Jacobiparochie naar Tzum. Prachtig mooie route over met weidse vergezichten en langs mooi kleine dorpen en gehuchten (Ried en Boer) Dwars door het historische Franeker en via het Hitzumer Binnenpaad naar Tzum. 11C / NO4. De volgende dag erg veel pijn aan de linker voet (achillespees) en stekende pijn in de rechter voetzool. Dit mag de pret niet drukken!!

9km
15 augustus 2016 Tolhek Anderen

Tijdens de vakantie op camping Tolhek te Anderen. Een vroege ochtendwandeling. Vertrek ca. 08.30 vanaf de camping via Marwijksoord en Rolde weer terug. Laatste 2 km over het PP tracé. Leuke bijkomstigheid, op mijn 55ste verjaardag!

17km
15 juli 2016 Surhuisterveen > de Tike

Na de afspraak m.b.t. FC MIENSKIP in de Rabobank te Surhuisterveen om 14.00 naar huis gewandeld. Vanaf parkeerplaats bij de AH. Mooie wandeling via de Muntsegroppe naar Rottevalle en de Malewei naar Eastermar.Laatste drie km langs de Leijen. Ideaal wandelweer. Rond 17.00 weer thuis.

10km
2 juli 2016 32ste Zomerwandeltocht Delft

Tijdens ons vriendenweekend te Delft deze mooie tocht gelopen. Samen met Arno Renate Reinold Heilien en Wieke. Ondanks de slechte routebeschrijving en bepijling toch de weg kunnen vinden. Nog even een verfrissing genoten op het terras bij de Rietkap. Na afloop van de tocht het Prestatiekruis gehaald voor 250 km. Gerekend naar de wandeltochten in mijn wandelboekje.

16km
19 juni 2016 8 van Dr88

De tweede keer dat aan deze tocht heb meegedaan. Vorig jaar nog de 8 km. Nu dus 16 km. Start en finish bij Impala. Via Zuiderend en de kaden langs de vaart richting Boornbergum en terug door het Himsterhout. Mooi wandelweer ca. 17 graden en droog. Volgend jaar de 24?

10km
12 juni 2016 59ste Zomerwandeltocht

Start en finish vanuit kantine ODV in Wijnjewoude. Prima routebeschrijving. Wel veel door het bos.

10km
16 januari 2016 33ste Winterwandeltocht

Voor het derde achtereenvolgende jaar deelnemer aan deze tocht. Samen met Wieke en Mukkuz. Deze editie kenmerkt zich door slecht begaanbare bospaden, soms nagenoeg onbegaanbaar. Blubberen dus. Uitgezonderd een flinke sneeuwbui flak na de start om 11.00 uur was het overwegend mooi weer. 3C. Mooie tocht vanuit de Wissel Beetsterzwaag.

19km
8 november 2015 LAW 1-1 (01) Lauwersoog - Ee

Mooi weer. 13 graden, volop zon en strak blauwe lucht. Helaas Het laatste stuk niet goed aan gegeven en daarom het buurtschap Tibma links laten liggen.

10km
31 oktober 2015 Kleurenkuier

Vanuit het Dorpshuis in Munein de kleuren kuier gelopen. Samen met Mukkuz. Mooie route veelal door het bos en over zandpaden.

10km
10 oktober 2015 Dr.Verdenius tocht Noordwolde

Dr.Verdenius was een arts uit het Friese dorp Noordwolde. Gedurende de tweede wereldoorlog was hij de spil in het Noordwoldiger verzet. In 1945 werd hij opgepakt waarna hij in zijn cel in Crackstate (Heerenveen) een eind aan zijn eigen leven heeft gemaakt om zo te voorkomen dat hij tijdens martelingen tot spreken gedwongen zou worden. De eerste Dr.Verdenius wandeltocht was op 10 mei 1956.

15km
3 oktober 2015 54ste Vijfdorpentocht

Mooie kuier vanuit sportpark Skoaterwald te Heerenveen. Via Oranjewoud en de Knipe weer terug. Bijzonder mooi stuk langs het water! Bij rust in de Knipe per abuis gratis koffie en broodje kaas. Hoe dom kun je zijn! om 08.55 vertrokken en om 11.05 weer terug, volgens de routebeschrijving 15.4 km. Rap tempo dus!!

10km
20 september 2015 Rondom de Siepel

Voor het derde achtereenvolgende jaar, deelnemer aan deze tocht. Nu een keer niet door het bos maar via authentieke Drentse wegen door Leggeloo, Geeuwenbrug en Eemster. Eerste tocht voor Mukkuz na z'n ingreep. 18C gestart om 09.20 uur.

15km
19 juli 2015 LAW 9-1 (12) Holten - Laren

Vanuit B&B via Laren (10km) dirct door naar station Vorden 20C.

15km
19 juli 2015 LAW 9-1 (13) Laren - Vorden

Laatste etappe eerste deel Pieterpad. Schitterend door het Twentse land. Vanwege de slechte weersvoorspelling stevig tempo van ca. 6km per uur .Mooi voor de regen op station Vorden. 20C

15km
18 juli 2015 LAW 9-1 (11) Hellendoorn - Holten

Pittige wandeling door mooie omgeving. Twee maal het pad kwijtgeraakt wegens niet duidelijke route aanwijzing / omschrijving. B&B 4 km voorbij Holten aan de route naar Laren. 25C

20km
17 juli 2015 LAW 9-1 (10) Ommen - Hellendoorn

Mooie route, Vooral de Archemerberg heeft veel indruk gemaakt. 28C

9km
7 juli 2015 Lage Midden

LC Wandeling: Start: Goingarijp. Al om 08.45 uur gestart vanwege de verwachte hoge temperatuur. Vooral het stuk langs het Sneker meer is mooi.

10km
28 juni 2015 Berkoper Kuierweekend

Organisatie: Berkoper Kuierweekend. Start: Olderberkoop Mooie afwisselende route met rustpunt onderweg. Blijvertje!

8km
14 juni 2015 De 8 van Dr88

Organisatie: Impala. Start: Drachten.

10km
7 juni 2015 Landloperstocht

Organisatie: Landloperstocht Veenhuizen. Mooie tocht, wel even moeten zoeken naar de juiste route. Voortaan beter opletten! Voor herhaling vatbaar!

15km
14 april 2015 Route Gorecht

LC Wandeling. Mooie route met nagenoeg geen bankjes onderweg. Beetje jammer. Op Wieke haar 50ste verjaardag gelopen.

7km
15 februari 2015 Wandeltocht Alwald

Organisatie: S+S Sportief. Start: Aldwald. Koud en winderig!

10km
1 februari 2015 Winterwandeltocht

Organisatie: Invictus. Start: Appelscha. Belabberd uitgezet met rood/wit lint. Laatste deelname!

10km
31 januari 2015 Snertkuier

Organisatie: Dorpshuis de Mounestien. Start: Munein. Mooie kuier door de Trynwalden.

10km
3 januari 2015 Snertwandeltocht

Organisatie: WiK. Start: Harkema.

10km
27 december 2014 Sint Thomas Kuiertocht

Organisatie: Sint Thomas Kuiertocht. Start: Oude-Nieuwhorne Leuke tocht met het St Thomas luiden alom te horen.

10km
28 september 2014 Rondom de Siepel

Organisatie: DOS. Dwingeloo. Tweede keer, weer een mooie tocht met Siepelsop na!

21km
30 juli 2014 LAW 9-1 (09) Hardenberg - Ommen

Mooie route door het prachtige Vecht dal landschap. 28C

19km
29 juli 2014 LAW 9-1 (08) Coevorden - Hardenberg

Route niet heel bijzonder, wel erg warm weer.Mijn B&B op ruim 3 km buiten Hardenberg. Mooie plek, deed goede herinnering boven komen aan boerderijtje van Pake & Beppe aan de Peebos.27C

11km
22 juni 2014 Beilerdingspel

LC Wandeling. Start: Balinge. Mooie route over o.a. het Mantingerzand.

23km
8 mei 2014 LAW 9-1 (07) Sleen - Coevorden

Vanuit een werkelijk super de luxe B& B vanuit Sleen naar Coevorden. Triest en regenachtig weer. Wel een mooie route. Kletsnatte aankomst bij station Coevorden. Droge kleren aan en in de auto terug naar de Tike.

27km
7 mei 2014 LAW 9-1 (06) Schoonloo - Sleen

De auto bij station Coevorden geparkeerd en met het openbaar vervoer naar de startplaats van deze tweedaagse,Schoonloo. Halfbewolkt en 20C. Etappe veelal door de bossen. Onderweg mooi rustplaats om te schuilen voor een plaatselijke bui. Even gekletst met jong stel en hond uit Zuidlaren.

12km
9 maart 2014 Blauwe Bos

LC Wandeling. Start: Haulerwijk, via het Blauwe Bos naar Haule en weer terug. Prachtige route. Prima markering.

10km
11 januari 2014 31steWinterwandeltocht

Organisatie: De Trochsetters. Start: Beetsterzwaag.

10km
4 januari 2014 Snertwandeltocht

Organisatie: WiK.Start Rottevalle. Gewandeld met Reinold en Heilien.

10km
23 november 2013 Winterwandeltocht

Organisatie:WiK. Start: Bakkeveen.

10km
26 oktober 2013 Najaarswandeltocht

Organisatie: WiK. Start: Gorredijk. Mooie tocht!

18km
22 oktober 2013 LAW 9-1 (05) Rolde - Schoonloo

Met Heit en Mem in de auto naar Rolde gebracht. Zij een dagje fietsen en ik een dagje wandelen. In de middag met z'n drieën weer in de auto terug naar Drachten. 11.00-15.00 21C.

15km
22 september 2013 Rondom de Siepel

Organisatie: DOS Dwingeloo. Mooie tocht door prachtige omgeving met na afloop een lekker kopje Siepelsop!

18km
22 augustus 2013 LAW 9-1 (04) Zuidlaren - Rolde

Mooie route, vooral oever het Baloerveld onder Rolde. 10.00-14.00 uur. Opgehaald door Wieke en Bettie uit Rolde.23C

21km
21 augustus 2013 LAW 9-1 (03) Groningen - Zuidlaren

Door Wieke naar station Groningen gebracht. Verrassend mooi traject langs het Hoornse Diep. Mijn eerste B&B overnachting tijdens het PP in Zuidlaren.10.00-15.00 21C.

12km
29 juni 2013 Poort van Drenthe Wandeltocht

Organisatie:Jeugdland Meppel. Start vanuit Meppel.

10km
1 juni 2013 56ste Zomerwandeltocht

Organisatie: De Trochsetters. Start: De Veenhoop.

10km
18 mei 2013 Spitkeetwandeltocht

Organisatie: Museum de Spitkeet. Harkema. Saaie tocht!

21km
30 april 2013 LAW 9-1 (02) Winsum - Groningen

Over het Groningse Hooge Land. Door Jan naar Winsum gebracht. Helaas werd Jan geflitst, boet van E300,- Balen!! Vanuit Groningen met de bus terug naar Drachten. 11.00-14.30 uur 20C.

15km
13 april 2013 Voorjaarswandeltocht

Organisatie: Wik. Appelscha

10km
24 februari 2013 Krokuswandeltocht

Organisatie WiK. Start Ureterp

10km
3 februari 2013 Winterwandeltocht

Organisatie LSV Invictus Appelscha. Route met rood/wit lint gemarkeerd. Onduidelijk!

11km
29 augustus 2012 LAW 9-1 (01) Pieterburen - Winsum

Samen met Wieke en kleine Mukkuz eerste etappe van het Pieterpad. Met de auto naar station Winsum, met de bus naar Pieterburen. Wat een bijzondere ervaring. Hier denkt Wieke overigens anders over en ook voor Mukkuz is de afstand (nog) te ver. 12.00-15.00uur. 24C.

1119km totaal
Steun ons