Nominaties Beste Bed & Breakfast van Nederland 2017 bekend

13 april 2017

beste bed and breakfastDrie accommodaties strijden om de titel Beste Bed & Breakfast van Nederland 2017. Op 10 mei wordt de winnaar bekend gemaakt.

Genomineerden

Het is de tiende keer dat de verkiezing Beste Bed & Breakfast wordt gehouden. Dit jaar strijden B&B Villa Nieuwland in Den Oever, Logement No5 iin Assen en La Marquise Chambres d’hôtes de Luxe in Budel om de titel. Het drietal behaalden de meeste punten in de 5-tulpencategorie, de hoogste kwaliteitsklasse, en kreeg bovendien ook zeer hoge cijfers in gastenreviews.

Veel kwaliteit

Hanny Arens, voorzitter van Stichting Bed & Breakfast Nederland: “De lat is in de loop der jaren steeds hoger komen te liggen. Ook deze drie B&B’s zijn van een uitmuntende kwaliteit. Veel privacy voor gasten, luxe bedden, geweldige gastvrijheid en een uitgebreid streekontbijt, het zijn maar enkele factoren die een verblijf in deze accommodaties tot een absolute verwennerij maken.”

Vijf kwaliteitsklassen

De Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie kent kwaliteitsklassen van 1 tot en met 5 tulpen, oplopend van eenvoudig tot luxe. Ook in de kwaliteitsklassen 1 tot en met 4 tulpen wordt er een beste B&B  gekozen. Een overzicht van de genomineerden in alle kwaliteitsklassen is te vinden op bed and breakfast.

Bij het classificatiesysteem van de Stichting Bed & Breakfast Nederland zijn ruim 530 B&B’s in Nederland aangesloten. Deelnemende accommodaties worden bezocht door een mystery guest, beoordeeld aan de hand van een normenlijst en ingedeeld in een kwaliteitsklasse.

 

Foto: Hof van Laren, Beste B&B 2016 (Stichting Bed & Breakfast Nederland)

Steun ons