Noord-Hollandpad

  1. Route overzicht
  2. Alle trajecten
  3. Tips & ervaringen1
  4. Meldingen

Route informatie

Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk langs alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De route is 285 km lang en verdeeld in 13 etappes varierend van 10 tot 25 km. Het startpunt is Texel. De wandelroute eindigt in Huizen, maar in andere volgorde lopen of kiezen voor een of meerdere losse etappes is ook mogelijk. Klik hier voor de verschillende etappes en uitgebreide route informatie.

Aanbiedingen voor wandelaars Op en langs de wandelroutes van het Noord-Hollandpad zijn diverse eet-en slaapplekken. Een aantal is ambassadeur van het Noord-Hollandpad en zij hebben dan ook mooie aanbiedingen & arrangementen voor de wandelaars. Combineren met een verblijf in Amsterdam, Haarlem of Alkmaar is ook een optie!


Recente berichten over Noord-Hollandpad

Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
  1. bertvanvliet

    In 2017 de route gelopen en het is een mooie manier om Noord Holland te ontdekken en de diversiteit te ervaren. Ook leuk om eens langs de andere kant rondom Amsterdam te lopen in plaats van bovenlangs, heel verrassend. Een aanrader dus.

Ga naar het forum

Steun ons