NS-wandelingen algemeen

Terug naar forum overzicht

NS-wandelingen

Naar de routepagina
30reacties
Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
 1. Wandelnet

  OV-vervoerders hebben overeenstemming bereikt over een nieuwe, voordelige weekenddagkaart. De nieuwe dagkaart is uniek omdat deze geldig zal zijn in alle bussen, trams, metro’s en binnenlandse treinen. De actiekaart is 14 weken geldig vanaf week 51 en t.z.t. te koop bij drogisterijketen Kruidvat.

 2. fotobart

  Uitgewandeld met de NS-wandeltochten of geen NS-wandeling in de buurt of gewenste omgeving: loop eens een van de 270 Groene Wissel-wandelingen die bij eenzelfde treinstation vertrekken en aankomen. Weliswaar niet gemarkeerd maar wel voorzien van een duidelijke routebeschrijving met kaartje. Je kunt ze hier downloaden: www.groenewissels.nl Er zijn ook 150 rondwandelingen vanaf een bushalte of busstation.

 3. Wandelnet

  In september 2013 organiseren NS, Telegraaf en Wandelnet weer een gemeenschappelijke actie. Een maand lang kunt u met een voordelig e-ticket op pad en zijn er allerlei leuke lunchaanbiedingen onderweg. De routes die in het voetlicht zullen staan zijn de NS-wandeltochten: Kennemerduinen, Vughtse Lunetten, Veluwezoom, Lange Duinen en Rotterdam Maasstad.
  Meer informatie volgt na half augustus.

 4. Wandelnet

  Alle NS-wandeltochten gelopen? Dan is onderstaand bericht van onze Belgische zusterorganisatie Grote Routepaden goed nieuws voor u:

  STATIONSSTAPPER GROOT SUCCES!

  "Wandelen en openbaar vervoer, redenen genoeg om er een perfect huwelijk van te maken." Zo staat op de flap van de kersverse wandelgids "De Stationsstapper".

  En het blijkt inderdaad een zeer geslaagd huwelijk. Vruchtbaar ook, want een tweede druk (Euro 14,99) is net van de pers gerold.

  Voor meer informatie: www.groteroutepaden.be. Vul bij trefwoord Stationsstapper in.

 5. Lennie

  Mariënwaerdt - Linge (NS-route) (aftakking station Beesd)
  19 mei deze route gelopen. Er staat op de site qua afstand 1 km, maar het is wel iets meer ! :)
  Ik kwam uit op 23 km. Leuke route, maar ik vond hem meer geschikt voor fietsers dan voor Wandelaars.

 6. dreumelg

  Vraag aan Marc Maartens.

  Marc, heb je de 24 routebeschrijvingen nog of ben je ze al kwijt.

  m.vr.gr Gijs

 7. Wandelnet

  Beste Jantsje - Hartelijk dank voor je tip. De Groevenbeekse Heide is met recht een prachtig gebied, met fantastische wandelmogelijkheden. We zetten deze tip op de lijst voor nieuwe NS-wandeltochten 2013. Met vriendelijke groet, Team Wandelnet.

 8. Gryt

  Vanaf NS station Ermelo is wel een tweedaagse NS wandeling naar Nuntspeet. Graag zou ik een dagwandeling vanaf NS station Ermelo naar NS station Putten willen lopen over de Groevenbeekse hei. Misschien een tip voor een nieuwe NS wandeltocht.

 9. wandelnet

  Heeft u een tip voor een nieuwe NS-wandeltocht? Laat het ons weten, nieuwe ideeën zijn altijd welkom. We denken nu alweer na over april 2013.
  Voorwaarden:
  - Van NS-station naar NS-station
  - Lengte tussen 6-18 km
  - Gemarkeerde route

 10. wandelnet

  Sinds 1 april 2012 kunnen NS en Wandelnet wijzigingen in de routebeschrijving van NS-wandeltochten direct aanpassen op www.eropuit.nl/wandelen. Routeboekjes zijn er nog zolang de voorraad strekt, maar ze worden niet meer bijgewerkt.

Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
Steun ons